ЧРД на Surrcasm!


ЧРД на Surrcasm!

3847

Surrcasm ще отбележи своя трети рожден с парти в столичния клуб "Ялта" довечера.

Време е да се отърсите от следпразничната депресия и апокалиптичните мисли за края на света. Още имаме време и поводи да се събираме, да се забавляваме и да украсяваме лицата си с усмивки, приканват организаторите на Surrcasm Night, обещавайки любопитна среща с Pepp – българин, който живее и развива музикалния си вкус в Букурещ.

Младежът притежава две особености: необятна страст към музиката и бележит стремеж към развитие. А който се старае, рано или късно бива забелязан. Наскоро Pepp беше поканен да запише podcast за уважаваната румънска медия Nightclubber 

(http://nightclubber.ro/pepp-nightclubber-podcast-33).
Освен това в близко бъдеще ще издаде свой трак за румънския лейбъл.

На първата за тази година Surrcasm Night ще се изяви и Garo, който заслужава поздравления като главен инициатор и идеолог на Surrcasm партитата. Зад пулта той винаги е предизвиквал интерес, особено след като осезаемо рафинира селекцията си в последната година, припомнят фенове.

Популярната парти поредица представи немалко интригуващи агенти от електронната сцена. И занапред ще останем верни на концепцията си - да каним и демонстрираме подкрепата си към стойностни електронни артисти (без значение дали са непознати, добиващи популярност или вече доказали се), чрез които да провокираме местните схващания за съвременно клубно звучене, и да подкрепяме българските артисти, заричат се организаторите.

Вход: 5 лв. преди полунощ и 10 лв. след това.

Следващото събитие на Surrcasm е на 9 февруари.

Pepp

http://soundcloud.com/petar-vladimirov

Garo

http://soundcloud.com/dirtyfunkedaudio/

Surrcasm

www.facebook.com/surrcasm

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички