Емануела пя хитове на Преслава в клуб Playhouse


Емануела пя хитове на Преслава в клуб Playhouse

4491

Емануела спря дъха на стотиците гости в столичния клуб Playhouse с горещо шоу оная вечер, по време на което феновете я видяха за първи път в нова светлина – романтична и сантиментална.

Дори тоалетът ѝ бе решен изцяло в бяло, придавайки на поп-фолк певицата ангелско излъчване, отбелязват присъствали на изявата. Дали защото звездата е решила да започне новата година с голяма промяна, или иска да бъде по-смирена от преди, но всяка песен бе преживяна и поднесена по нов начин, с изключителен емоционален заряд.

Баладата "Попитай мен", която се превърна в хит и покори класациите в края на декември, изтръгна от няколко фенове виковете "Обичаме те, Еми! Ти си номер едно!". Изпълнителката на "Досещай се сам" и "Големите рога" накара всички да се надпреварват да се снимат и да танцуват с нея на сцената. Наред с "Преди употреба прочети листовката", "От моята уста", "Късам ти нервите" и "Да си плащал", Еми изненада гостите и с песен на приятелката си Преслава. Както преди месец самата певица сподели пред медиите, Преси е сред най-близките хора до сърцето на красавицата с тюркоазен поглед, с която не само обменят идеи в музикален план, но и ги представят на живо.

След гостуването си в Playhouse, Емилия се изяви и в столичния клуб The Cotton, където развихи купона до сутринта.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички