Madonna се завръща на 26 март


Madonna се завръща на 26 март

2126

Вече е ясно кога ще бъде премиерата на новия албум на Мадона (Madonna).

Това ще се случи на 26 март - чрез каталога на Interscope Records. Както MySound.bg вече съобщи, дванайсетият студиен проект на Кралицата на попмузиката се нарича MDNA , а негов пилотен сингъл е "Give Me All Your Luvin‘" с участието на M.I.A. и Ники Минаж (Niki Minaj). Двете изпълнителки участват в композирането на песента, заедно с именития френски диджей Martin Solveig.

Сингълът ще се появи официално в iTunes днес, от където ще може да бъде закупуван ексклузивно до 6 февруари. След тази дата ще бъде разпространен навсякъде. Видеото към парчето ще бъде с футболна тематика. Както сами можете да предположите, това не е случайно! Вдъхновението е именно предстоящото участие на вокалистката в шампионата на Националната футболна лига на Америка, Super Bowl. Ексклузивно едноминутно превю на клипа се състоя в American Idol по FOX снощи, а цялото видео към парчето ще се състои в официалния канал на Мадона в YouTube в 16. 00 ч. (българско време) днес.

iTunes ще предложи предварителна поръчка на луксозното издание на записа. То ще побере цели 18 парчета плюс един специален ремикс-изненада. Предложението ще бъде валидно 6 февруари. За този кратък период, почитателите ще имат уникалната възможност да закупят проекта със значително намаление. В допълнение, ще получат сингъла "Give Me All Your Luvin" на момента.

MDNA е записан в Ню Йорк и Лос Анджелис. Албумът събира за пореден път Материалното момиче на световната поп сцена с Уилям Орбит (William Orbit). С неговата помощ, както и с тази на Martin Solveig, The Demolition Crew, Benassi Brothers, Hardy "Indigo" Muanza и Michael Malih, Мадона продуцира новия си запис.
 
Спечелилата "Златен глобус" песен "Masterpiece" също ще бъде включена в MDNA. Както вече знаеш, пиесата набра популярност като заглавен сингъл от саундтрака към режисьорския дебют на певицата – W.E. Албумът "W.E. Music Form The Motion Picture" ще се появи на музикалния пазар на 13 февруари и със сигурност ще се радва на голям успех. Заявка за това дава и фактът, че композиторът на всички песни (с изключение на "Masterpiece") е маестрото Abel Korzeniowski

Междувременно, и България се включи в световната кампания, по време на която всеки има възможност да закупи стандартните версии на който и да е от албумите на Мадж чрез  iTunes само за 4,99 € :

http://itunes.apple.com/bg/artist/madonna/id20044

Това наистина е уникален шанс да притежаваш проектите на певицата, която покори света и която ще остане завинаги в историята на музиката като една от най-влиятелните жени.

Мадона пуска дебютния си едноименен албум през 1983, с което поставя началото на кариера, която й спечелва статут на икона в поп музиката. Тя  е продала над 300 млн. албума в цял свят и държи рекорда на iTunes за най-тиражната изпълнителка за всички времена. През 2008 списание Billboard нареди Мадж на 2-ро място (след Битълс (Beatles) в класацията Hot 100 All-Time Top Artists, което я превърна в най-успешния солов изпълнител в историята на чарта.

Предишният проект на Мадона - "Hard Candy" (2008), част от чийто материал тя представи и с мегашоу в България, още с издаването си се изстреля на челно място в класациите на 37 страни по света.

А сега можеш да се сдобиеш с: "Madonna", "Like A Virgin", "True Blue", "You Can Dance", "Who’s That Girl" (саундтрак), "Like A Prayer", "I’m Breathless", "Erotica", "Bedtime Stories", "American Life", "Ray Of Light", "Music", "Confessions On A Dance Floor", "The Immaculate Collection", "Something To Remember", "Hard Candy" и "Celebration".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички