Купонът винаги е резерве със Sentimental Swingers


Купонът винаги е резерве със Sentimental Swingers

3579

След близо 150 резервации, столичният клуб Студио 5 се изпълни до краен предел снощи.

Ура!

Кой казва, че българските артисти колабират в условията на финансова криза? Колабира само онази част от тях, която опрадава липсата си на талант с липсата на пари. Сентиментъл Суингърс (Sentimental Swingers) - които също пеят за българска публика, също живеят на Изток от рая, винаги пълнят клуба, в който се представят (обикновено подкрепени от секстета на Мишо Йосифов и/ли Смъглърс Кълектив (The Smugglers Collective). Което означава едно: одарени са, знаят как да правят купон и могат да забавляват публиката с глас, музика, чар и непристорено поведение.    

Направиха за го - за пореден път, и в Студио 5 в ледената петъчна нощ, като част от специалните концерти по случай първия рожден ден на популярния клуб.

Публиката с нетърпение очакваше шоуто. Вера, Деси и Рони взеха микрофоните точно в 23.00 ч., стилно акомпанирани от момчетата на Михаил Йосифов, вдигайки адреналина с пиесата "Sing Sing". Бурни овации, след което без прекъсване екзалтираха с "Tico Tico" и "Straighten Up I Don’t Say". Платинената Вера генералски поведе командата към емблематичните "Boogie Woogie" и "Chattanooga Choo Choo". Сетне музикантите направиха една традиционна обиколка из заведението, за да може всеки зрител поотделно да има близък допир с тяхното блестящо излъчване.

Суинг до краен предел!

Лидерът на секстета - тромпетистът Мишо Йосифов, представи саксофониста Наско Хаджиев, определяйки го като "Перпeриконското чудо". Той демонстрира  вокалните си умения с джаз версия на известното парче "Americano"и по никакъв начин не отстъпи на красавиците по каризма, глас и сценично поведение, като получи абсолютно заслужени аплодисменти.

Докато на сцената се лееше "Americano", Вера - вече в дълга класическа червена рокля с гол гръб, изнесе невероятно шоу в стил суинг кабаре.
 
Кратка пауза, малко рефреш, отново преобличане (много специално внимание трябва да се отдаде на реквизита и мейкъпа, след като изгряха в зелени костюми по време на предишната част, мацките отидоха да се донапудрят).

След паузата трите певици (вече пременени във фаталния си типичен изкусителен червен аутфит и червило, разбира се) и секстетът продължиха да забавляват и без това загрялата публика с веселяшките южняшки "Dixi", "Superca" и - айде и малко българско, "Сладкарница". Нататък купонът градира в суинг импровизация по "Sing It Back", готиното "Groоve" и "Accelerate The Pace". Малко остава, но никой не иска да си тръгва. Мразовитата нощ се нажежава с режещата роза ("Chainsaw Rose").

"Custom Reason" преди финала.

Два биса, бурни овации и до нови срещи.

Групата ще издаде първия си албум "Сладка София" през април.

Купете го, струва си.

Снимки на Мартин Цанков - в секцията "Галерии".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички