Билетите за къмпинг на Loud Festival 2012 влизат в продажба днес


Билетите за къмпинг на Loud Festival 2012 влизат в продажба днес

3388

Комбинираните билети за Loud Festival 2012, включващи двудневен пропуск за събитието и място за палатка в къмпинг зоната, влизат в продажба от днес, информираха организаторите Loud Concerts.

Както MySound.bg нееднократно писа, металиадата ще се състои на Парк на летище София до Терминал 2  на 2 и 3 юни.

Таксата за палатка ще бъде 5 лв. за целия период на фестивала, като билет за къмпинг може да бъде закупен само с двудневен фестивален пропуски. За удобство на феновете се предлагат и специални комбинирани билети на цена от 104 лв., в която влиза двудневен пропуск за фестивала и място за палатка в къмпинг зоната. Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg. Къмпингуването извън територията на фестивала е напълно забранено. Каравани и кемпери няма да бъдат допускани в къмпинга.

Междувременно, още една група бе добавена в афиша на първото издание на фестивала. Холандската дет метъл банда Asphyx ще свири на 3 юни (неделя), с вече обявенитe техничари Meshuggah, траш машините Annihilator и хедлайнърите на вечерта Слейър (Slayer). Както вече стана ясно, в първия ден феновете на тежката музика ще могат да видят на една сцена италианската готик метъл сензация Лакуна Койл (Lacuna Coil), полските дет/блек метъли Behemot, прогресив пионерите Symphony X и легендарните У.А.С.П. (W.A.S.P.)

Asphyx (на снимката) издадоха най-новия си студиен албум - "Deathhammer", преди броени дни. С горещата си продукция момчетата на Martin van Drunen още повече затвърждават позицията си на традиционна дет метъл формация. Фронтменът описва диска, показвайки, че не му пука от стилове и чужди мнения: "Deathhammer" e наръчник за това как се прави дет метъл и как би трябвало да звучи!". Създадени през 1987 под влиянието на банди като Venom, Hellhammer/Celtic Frost и Slaughter, Asphyx бързо завладяват света на олдскуул дет метъла още с ранните си демо записи. Холандците издават ключови за стила албуми като "The Rack" и "The Last One On Earth" в следващите няколко години. С течение на времето групата претърпява няколко драстични промени в състава и в крайна сметка прекратява дейността си.

Дългоочакваният й реюниън се състои през 2007 със серия фестивални участия. 20 години след основаването си, формацията напомня отново на метъл обществото, че музикантите в нея са по-живи и по-нахъсани от всякога. Всички съмнения са изтрити през 2009, когато се появява дискът "Death...The Brutal Way", представен с множество концерти на фестивали като Rock Hard Festival, Maryland Deathfest, With Full Force Festival, Deathfeast, Brutal Assault, Hellfest и други.  Първото официално DVD и лайв албум на Asphyx - "Live Death Doom", се появява през 2010.

За разлика от много други реюниъни напоследък, интересът към Asphyx сега е значително по-голям, отколкото в началото на 90-те години. Докато други групи се стремят да звучат по-технично, да свирят по-бързо, холандците твърдо застават зад традиционния си саунд, а именно дуум атмосферата, китарни рифове като моторни резачки и налудничавия death рев на Martin van Drunen. Именно автеничното звучене е причина за невероятния успех и възхода на групата в съвременната екстемна сцена.

Очаквайте скоро и останалите групи, които ще се включат във фестивала, оповестиха организаторите.

Двудневните билети за Loud Festival 2012 на цена от 99 лв. са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, "Пикадили", "Техномаркет", Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg  

Виж всичко за събитието на официалния му сайт -  www.loudfestival.bg

И на:

www.facebook.com/loudfestivalsofia

www.twitter.com/LoudFestival

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички