Kraak и Smaak се завърнаха в София


Kraak и Smaak се завърнаха в София

3384

Завърнаха се!

Да, макар и представени само от Mark Kneppers.

Събитието в столичния клуб Blender снощи бе по същия повод, по който преди две години формацията гостува у нас - Деня на Свети Патрик.

Разликите в сравнение със страхотното парти тогава бяха няколко. Първо -  мястото: клуб Blender, намиращ се срещу фонтаните на НДК, нещо като съсед и близнак на Sofia Live Club, и може да се каже едно от най–приятно изненадващите заведения в София. Страхотна атмосфера, осветление и звук. Другото го казах в началото - проектът бе представен еднолично Mark Kneppers.

Когато той пое пулта, ситуацията веднага се промени, още с първото парче, което пусна госта: добре познатото "Squezee Me". И третата - последна и може би най-голяма разликаq беше това, че страхотните вокалисти на Краак енд Смаак (Kraak & Smaak) от предишното гостуване, липсваха. Но както във футбола мач с мач не си приличат, така е и с партита на холандците.

Въпреки всичко сетът бе бляскав и на висота, като спокойно можеше да се пребори за топсъбитието сред буквално врящата от партита същата нощ столица.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички