Tristania откриват лудницата Loud Festival 2012


Tristania откриват лудницата Loud Festival 2012

3626

Норвежката готик метъл група Tristania ще открие Loud Festival 2012 на 2 юни.

Както MySound.bg вече извести, първото издание на събитието ще се състои в Парка на летище София на 2 юни и 3 юни.

Харизматичната Mariangela Demurtas и останалите от бандата ще представят както стари хитове, така и пиеси от последния си албум "Rubicon" (2010). Готик метълът със симфонични елементи на Tristania ще бъде перфектно начало на летния метъл фестивал, убедени са организаторите Loud Concerts. В програмата на първата вечер са изявите на Lacuna Coil, полските дет/блек машини Behemoth, прогресарите Symphony X, както и легендите W.A.S.P. След разнообразния афиш на 2 юни, на следващия ден е ред на тежката артилерия: Asphyx, Meshuggah, Soulfly, Annihilator и могъщите Слейър (Slayer).

Създадена през 1999, Tristania бързо си изгражда култов статус в своята родина, а постепенно и в цял свят. Магията на групата се крие в перфектното съчетание на тежки дет метъл рифове, готик настроения и симфонични елементи, плюс хармониите между  женските и мъжките вокали. След множество промени в състава, експерименти със звука и смяна на основната си певица, сега групата е по-сплотена и жива от всякога. От 2007 тя е предвождана от Mariangela Demurtas, чийто гласови данни подсилват въздействието на музиката.

Двудневни билети за Loud Festival 2012 на цена от 99 лв. се продават ексклузивно в мрежата на Eventim.bg в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, "Пикадили", "Техномаркет", Public и други, както и онлайн чрез www.eventim.bg. Вече могат да бъдат закупени и специалните комбинирани пропуски по 104 лв., включващи пас за двата дни и място за палатка във фестивалния къмпинг.

Напомняме, че освен убийствено добри групи, събитието ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената парти зона ще присъства кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още. 

Внимание е обърнато и на кетъринг зоната.

Още - на:

www.loudfestival.bg

facebook.com/loudfestivalsofia

twitter.com/LoudFestival

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички