We Will Always Love You, Whitney


We Will Always Love You, Whitney

4296

"Уитни Елизабет Хюстън бе една от най-легендарните певици. Тя остави дълбока следа в сърцата на хората, както и незабравими мелодии, запечатни в съзнанието на публиката" – така вокалистката на група Те Преслава Пейчева изразява своето възхищение от неотразимата Уитни Хюстън (Whitney Houston).

Както MySound.bg извести, примата бе открита мъртва в хотелската си стая в Лос Анджелис на 11 февруари.

Група Те (на снимката) събра едни от най-обичаните български изпълнители, с които заедно да почетат паметта на легендата на сцената в Sofia Live Club утре, 29 март. Трибютът започва в 21.00 ч.

Вход свободен.

Сред участниците са Мария Илиева, Криста, Поли Генова, Мариана Попова, Стелиана Христова – победител в "Гласът на България", и Гергана Коева, която се изяви в същото шоу. В събитието ще се включи и цяло съзвездие от музикални идоли като Маги Джанаварова – победител в "Мюзик Айдъл" 3, Нора Караиванова, Рут Колева, Преслава Мръвкова, Деница Георгиева, Кремена Димитрова, Яна Галинова, Красимира Иванова и други.

На сцената ще се изявят и едни от от най-добрите музиканти в България - Бисер Иванов–китара, Борислав Бояджиев–Борче–перкусии и Денис Попстоев от Southwick – саксофон.

В репертоара са най-големите хитове на Уитни като "I Will Always Love You", "I Wanna Dance With Somebody", "I Have Nothing", "I'm Every Woman" и много други.

Членовете на група Те - Преслава, Ясен, Кирил, Дарин и Стунджи, които пуснаха клип към своето ново парче "С теб танцувам", организират проявата като израз на огромната си любов и възхищение към една от най-добрите певици в света за всички времена.

Facebook Fan Page - Преслава Пейчева:

Preslava Peicheva

Facebook Fan Page - Група Те:

TE

Twitter група Те:

https://twitter.com/#!/TE_MusicBand

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички