Румяна Попова на фестивал в Прилеп


Румяна Попова на фестивал в Прилеп

8861

Румяна Попова получи специална покана и ще участва в тазгодишното издание на фолклорния фестивал "Прилеп фест", който ще се проведе в Дома на културата "Марко Цепенков" днес.

Звездата на "Диапазон Рекърдс" ще представи на престижния форум дует с талантливия македонец Влатко Миладиновски. Певецът лично се свързал с нея и й предложил да направят общо парче. Той бил запознат отлично с творчеството на българката от програмата на Фен ТВ, която се излъчва в родината му. Изпълнителката на "Дойди, дойди, малой моме" останала очарована от поканата. "Бях много щастлива, когато разбрах, че той познава моята музика, и от всички фолклорни изпълнители у нас е предпочел да направи дует с мен. Това е голям комплимент към работата ми", споделя Попова. "Освен това Влатко е изключително талантлив певец и за мен беше истинско удоволствие да направим този съвместен проект", не пести суперлативи по адрес на колегата си македонският славей.
 
Руми се надява дуетът да се приеме добре от гостите на фестивала.

"Вярвам, че скоро ще можем да я презентираме и пред почитателите на хубавата фолклорна музика в България", допълни още певицата.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички