Възкресяват и Ейми Уайнхаус


Възкресяват и Ейми Уайнхаус

3974

Възможно е феновете на Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) да видят своята любимка на живо.

Разбира се, това ще стане чрез технологията на така актуалната напоследък холограма. Покойният титан на рапа Tupac Shakur бе възкресен именно по този начин за изява на фестивала Coachella в Калифорния тази година, въвеждайки подобна "мода" за вдъхване на живот на именити покойници.

След това се заговори за възраждане на Michael Jackson, Еlvis Presley, George Harrison, Freddie Mercury, Уитни Хюстън (Whitney Houston), Notorious B.I.G...

Мич Уайнхаус (Mitch Winehouse) - бащата на Eйми, която ни напусна без време през 2011, e дал благословия за нейната технологична реинкарнация, съобщава Contactmusic.  "Най-важното за Ейми беше музиката. Сигурен съм, че мнозина ще са щастливи да им попее пак", казва Мич, който продължава да се вълнува преди всичко от почитателите на дъщеря си. Както MySound.bg огласи, той обмисля компилации с нейни непубликувани досега кавърверсии.

"Всичко зависи от тях, феновете, за начина, по който желаят да поддържат жив спомена за нея - книга, албум или пък холограма", обяснява Мич.

Покъртеният баща обаче не крие, че не намира сили да слуша изпъленията на трагично напусналата ни Ейми или дори да я гледа по телевизията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички