Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Рут Колева завършва втория си албум


Рут Колева завършва втория си албум

4406

"За да постигнеш целите, които си поставил за септември, трябва да се лишиш от част удоволствията, които ти предлага лятото", споделя Рут Колева, която е почти готова с втория си самостоятелен албум.

"Future Sweet" е неговото работно заглавие, като проектът се очаква да бъде на музикалния пазар през ноември. Продуцент е Винсент Хелберс, работил с редица световни величия сред които Zhane, Steve Dub, Mark De Clive Lowe, IG Culture. Гости в записа са Ричард Спейвън, който свири с Jose James, Zero 7 и много други популярни певци от Острова. Материалът се записва, продуцира и миксира в елитното студио Flowriders в Амстердам.

Междувременно почитателите на Рут ще могат да я видят на живо във Варна на 19 юли в CUBO и на 20 юли в Лозенец в бар "Русалка". Както MySound.bg вече огласи, вокалистката ще се качи на сцената на Spirit Оf Burgas 2012 в компанията на музикантите от SouthWick на 4 август, а на 8 август ще изнесе акустичен концерт в Mood, Лозенец.

Все пак изпълнителката ще успее да съчетае полезното с приятното покрай това свое морското турне. Оставила е дни за любимия, приятели и дълги почивки  по плажната ивица, издават от нейния мениджмънт. Местоположението ѝ не е трудно да бъде отгатнато, тъй като от малка Рут има афинитет към южното черноморие. Така сред колеги, музиканти на къмпинг Градина, Созопол и китното селище Лозенец, Колева е планувала своите мигове спокойствие. Като една привърженичка на екстремните водни спортове, тази година Рут ще кара уинд сърф и ще се гмурне като истински водолаз  в непознатото дъно на Черно море заедно с професионалисти в областта. За седмица, певицата е решила да посети и други дестинации. Очакват я незабравими преживявания в гръцката ни съседка, където екзотични острови и круиз ще бъдат сред основните ѝ начини за разпускане.

Наскоро Рут стана и един от първите български изпълнители, получили правото на канал в престижната платформа на Youtube – VEVO. Последният сингъл на певицата - "Moving Forward", е и първото качено парче в нейния канал.

http://youtube.com/ruthkolevavevo

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички