Спечели новия албум на Melody Gardot - The Absence, с MySound.bg!


Спечели новия албум на Melody Gardot - The Absence, с MySound.bg!

1628

Любимата ви рубрика "Спечели с "MySound.bg" продължава славно.

Предложението този път е от представителите на гиганта Universal Music Bulgaria. Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНО копие от горещия диск на Melody Gardot - "The Absence".

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Кой е продуцентът на "The Absence"?

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Melody Gardot

Очакваме до 17.00 ч. на 5 август, неделя.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

След двугодишно световно турне в подкрепа на суперуспешния си албум "My One Аnd Only Thrill", Melody Gardot (Мелъди Гардо) се впусна в нови приключения. Възхитителната джаз изпълнителка e документирала своите емоции от тях в диска "The Absence".

Вокалистката обикаля света, среща се с различни хора и се докосва до нови култури. От пустините на Мароко до танго клубовете на Буенос Айрес, плажовете на Бразилия и улиците на Лисабон - "The Absence" обхваща звука и чувството от всички тези екзотични места.

"Толкова много езици и различни култури, изумена съм колко еднороден е навсякъде духът на музиката", възкликва певицата по време на неочаквана вечерна екскурзия в пустинята на Маракеш през 2010.

Друга спирка на Мелъди е Лисабон. Настанена зад своето пиано в разпадаща се сграда в стария център на Alfama, талантливата дама изпада в неопределеното португалско чувство на загуба, копнеж и самота. Именно така се раждат песни като "Lisboa", изразяваща преживяното по време на престоя на Мелъди там, и музиката на улиците – играещи си деца и музикант на близкия ъгъл. Звездата научава езика, открива фадо клубовете и се отдава на писане на песни.

След Лисабон следва Южна Америка. Гардо е готова да види слънцето, да изследва бразилската музика. Вибриращият цвят на пейзажа, усмивките на хората и страстта на самбата я изкарват от дълбините на копнежа и скръбта. Така сe появяват позитивните песни "Iemanja" и сингълът "Mira". Именно той огласи "The Absence" с хипнотизиращ самба ритъм, възпявайки радостта от живота. Композицията, написана от самата изпълнителка, е искрена емоционална документация на нейната визита в Рио де Жанейро като част от последното й околoсветско пътешествие.

Вокалистката кани местни деца за заснемането на видеото, след което дарява използваните музикални инструменти на училищата им.

Междувременно, все още можеш да спечелиш:

- безплатен ТРИДНЕВЕН пас за Spirit Of Burgas 2012

Виж как ТУК!

- пропуск за концертите на екзотичната Бебел Жилберто (Bebel Gilberto)

Ето КАК!

Успех на всички

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички