Марая Кери на нов глас


Марая Кери на нов глас

3653

Марая Кери (Mariah Carey) е готова отново за светлината на прожекторите.

Певицата обяви премиерната дата на новия си сингъл - "Triumphant (Get` Em)", за 7 август. Песента е с участието на Рик Рос (Rick Ross) и младата надежда Meek Mill.  

Новината бе съобщена лично от Мими в Twitter и моментално събра зашеметяващите 14 милиона импресии. "Създадох "Triumphant", когато преминавах през тежък период – тази песен ми помогна да преодолея трудностите. Когато я чуете, обърнете внимание на текста", препоръча дивата.

Изпълнението не е първото сътрудничество между вокалистката и Рик - именно той създаде ремикса към популярното й парче "Touch My Body".

Както MySound.bg огласи своевременно, Марая Кери ще заеме мястото на Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) в American Idol. Стартът на 12-ия сезон ще бъде даден през януари.

"Като певица, автор и продуцент, за мен ще бъде забавно и вдъхновяващо да помагам за намирането на следващия Американски идол... Нямам търпение да отдам цялата си креативна енергия на това шоу, което за мен е глобален феномен”, споделя Кери.

"Горди сме, че една от най-великите изпълнителки на всички времена се присъединява към шоуто. Марая е идол в пълния смисъл на думата и ще вдъхновява всеки изпълнител, които има честта да пее пред нея", категоричен е Саймън Фулър (Simon Fuller), създател и изпълнителен продуцент на формата.

Марая Кери има продадени над 200 милиона копия на записите си, а #1 хитовете й са повече от тези на всеки друг солов изпълнител в музикалната индустрия.

С 18 сингъла, оглавявали класацията на "Билборд" (17 от които създадени от самата нея), дивата си съперничи единствено с Битълс (The Beatles).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички