Лудият клоун танцува на Cacao Beach


Лудият клоун танцува на Cacao Beach

3835

Горещият уикенд на Cacao Beach ("Какао Бийч") в Слънчев бряг започва с двама от резидентите на CircoLoco, един от най-популярните парти брандове в меката на електронната музика - Ибиса.

Както MySound.bg отдавна огласи, събитието, организирано от Metropolis (Метрополис), ще се състои 17 август, като специално за него пристигат DavideSquillace от Неапол, Италия, и Matthias Tanzmann от Лайпциг, Германия, който идва в България за първи път.

Тандемът, заедно с Metropolis DJs, ще представи своята продуктивна колаборация. За времето, в което пускат заедно (вече половин десетилетие), Squillace и Tanzmann са постигнали забележително разбирателство зад пултовете, като италианецът отговаря за замечтаното, но динамично трайбъл техно звучене, а германецът е пазителят на запазената марка на парти бранда – чистият танцувален хаус.

Заедно сетовете им са качествена подборка от най-силното на европейската сцена в момента.

Изключително важно за серията CircoLoco, стартирала особено скромно в понеделнишките вечери в малък клуб в Ибиса, е любопитството към новото в електронния ъндъграунд. Именно гарантираната селекция превръща поредицата в емблема на съвременната клубна денс култура, с резиденции и участия във всички най-големи електронни фестивали и клубове в цял свят.

Билетите за партито все още се продават на цена от 20 лева в мрежите на Eventim и Tickestream, но вече са на свършване.

Остава само да посрещнем изгрева с лудия клоун – сред най-копираните парти визии в последното десетилетие, приканиха организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички