Дуум метъл на свещи!


Дуум метъл на свещи!

3525

Свещи ще украсят концерта на гръцката група Brotherhood Of Sleep в София.

Както MySound.bg вече извести, съвместното шоу на гръцкото трио и родните стоунъри Center ще се състои в Art Space (градинката пред НДК) тази неделя, 19 август. Вратите ще бъдат отворени в 19.00 часа. Афтърпартито ще бъде в бара "Лодки" в Борисовата градина (в парка, срещу БНР).

Поради ограниченията във времето заради жилищните коопераци в близост, събитието трябва да приключи не по-късно от 22.30 ч., затова приканваме феновете да пристигнат навреме, тъй като Center ще започнат сета си малко преди 20.00 часа, поясниха организаторите от уебзина Rawk’n’Roll.

Билети се продават в мрежата на Eventim на цена 10 лева, като могат да бъдат закупени от магазин Orange, Office 1, Germanos, OMV, "Техномаркет" и други. На входа на клуба цената ще бъде 15 лева.

На концерта няма ограничение за непълнолетни!

Brotherhood Of Sleep (на снимката) подчертават, че нямат никакви рестрикции относно използването на фотоапарати, камери и всякакви записващи устройства по време на изпълнението им. Подкрепящи свободния достъп до музиката, гръцките дуумаджии споделят: "Сами избрахме да предоставим музиката си безплатно в мрежата, с опция да се закупи на физически носител. Така е честно и за нас това е най-добрият начин да се разпространява музиката". А относно компании с претенции за отчисления за авторски права, тримата са лаконични: "Ако такава организация иска пари от промоутър за изсвирената музика, осъдете алчните задници!"

Пълен текст на интервюто с китариста George G. ще намерите тук.

Линк към събитието във Facebook:

http://www.facebook.com/events/106168809529615/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички