Люси гадже на Софи?


Люси гадже на Софи?

3466

След много тайни разговори и подозрения в Къщата на VIP Brother (ВИП Брадър), Мариана Попова реши да извика Люси Дяковска на разпит в спалнята, където пред смутения поглед на останалите съквартиранти й заяви: "Ние мислим, че Софи е твоето гадже".

На този директен коментар Люси отговори, че нейното гадже е в Берлин и тези обвинения са абсурдни. До откровения разговор се стигна след като цял ден звездите се опитваха да свържат различни факти около влизането на Софи/Камелия в Къщата и връзката й с Люси (двете на снимката). Наясно какво я чака още преди да влезе в спалнята, Люси потърси подкрепата VIP Brother, но той реши да остави певицата да се справи сама в създалата се ситуация.

Убедена, че двете имат връзка е Мариана, която дори призна, че преди да влезе в шоуто е чула, че Люси ще участва със своята половинка. Попова уверено излага своята теза – двете имат удивително еднакъв стайлинг, еднакви татуировки и близостта им вече е очевидна. В подкрепа на теорията, че Софи има тайна мисия, се изказа и Никол, подозираща, че репортажът, който съквартирантите изгледаха при влизането на Софи, е манипулиран. Като кадър на "Нова Телевизия" красавицата е убедена, че подобна новина никога не би намерила място в централната емисия "Календар". Къци също е на мнение, че репортажът е скалъпен. Орлин Павлов и Златка споделят техните съмненния, докато единствено Кристина Патрашкова се опитва да отклони разговора в посока на историята с немския принц, като нарича догадките за връзката на Люси и Софи "теория на конспирацията".
 
Кулмнацията на деня, изпълнен с интриги и догадки, събра всички в спалнята, където те внимателно разпитаха Люси. Певицата разпалено отрече всякаква връзка със Софи/Камелия, но потвърди, че двете наистина си приличат като външен вид и поведение. След като Софи/Камелия свали аристократичните дрехи, с които влезе в Къщата, и започна да се облича точно като Люси, жените веднага забелязаха рязката промяна. За да отвлече вниманието на останалите от приликата й с Люси, Софи отново сложи по-дамски и класически дрехи. Това, разбира се, не остана незабелязано и предизвика още повече коментари.

Единственият, който не пожела да се включи в полемиката по разкриване на мисията на Софи, бе Иван Ласкин. Той влезе в открит конфликт с Мариана, обвинявайки я в недобронамереност и дори защити Влади от нейните нападки.

Ще бъде ли разкрита тайната мисия на Софи/Камелия и ще й даде ли VIPBrother шанс да остане в Къщата, ще стане ясно до края на тази седмица.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички