Номинираните за изгонване от Къщата: Бони, Ники, Ирен и Влади


Номинираните за изгонване от Къщата: Бони, Ники, Ирен и Влади

3235

Бони, Ники, Ирен и Влади бяха номинирани за изгонване от ВИП Брадър (VIP Brother), стана ясно от поредното издание на риалитито.

Като глава на Къщата, Юлиан номинира поп-фолк певицата Бони за елиминациите следващия понеделник, а другите застрашени са Николай като капитан на изгубилия отбор, и Влади и Ирен, които играят като един участник. Това е втора седмица, в която двамата ще се борят за оставане в Къщата.

По време на живото предаване VIP Brother реши да зарови томахавката и помоли Влади да свали портрета на баща си от хола в Къщата. Докато един конфликт се потушаваше, друг набра скорост. В него отново бяха замесени Влади и Ирен, но срещу тях този път се изправи Иван Ласкин. В разразилия се скандал двете страни си размениха обвинения и остри реплики, докато останалите випове се опитваха да потушат страстите. Ласкин обясни на Ирен, че синът й е за психиатрия, а тя е неуспял човек и не става за нищо. В опит за защити майка си, Влади нарече Иван пияница и егоист с рехава психика, а Ирен му пригласяше, като нарече актьора пияница и нещастен човек. В изповедалнята съквартирантите разсъждават на тема защо Влади е такъв, какъвто е, и дали причината за поведението му е липсата на бащината закрила и пример.

Гости на Ники Кънчев в студиото бяха Венета Райкова, ДесиСлава и АндрейСлабаков.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички