Сръбската звезда Индира Радич с концерт в България


Сръбската звезда Индира Радич с концерт в България

7137

След успешното турне с поп-фолк звездата Ивана през 2005, Индира Радич се завръща у нас с концерт в зала 1 на НДК от 19.00 ч. на 25 октомври.

Именитата сръбкиня пристига заедно със своя оркестър After Dark Band да представи както най-големите си хитове, така и нови песни, сред които "Zodiac", излязла преди месец. Индира е подготвила дует с българската си колежка Андреа, издават организаторите от DSTV.

Темпераментната сръбкиня стана особено популярна у нас през последните години, след като част от българските й колеги направиха кавъри на нейни песни. Сред най-известните са "Шампанско и сълзи" и "Като на 17" на Ивана.

Изпълнителката промени изцяло стила си напоследък, в което ще се уверят всички, които присъстват на концерта, сигурни са от екипа на DSTV, които имат няколко концерта зад гърба си, последният от които - по случай 2 години от създаването на телевизията, се състоя 3 август.

Те обещават бляскаво шоу, много сръбска музика за любителите на тези ритми, а и изненади за българските почитатели на певицата.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички