Медикус отбелязват 25 години на сцената


Медикус отбелязват 25 години на сцената

4009

Музикантите от група Медикус се събират отново на сцена по повод своята 25-годишнина.

Събитието ще бъде отбелязано в столичния бар Rock It в сряда, 17 октомври.

На него ще се съберат всички стари муцуни, които са били част от формацията през годините, с изключение на Дони. Момчил Колев ще застане зад клавишните, а  старият клавирист на Медикус - Николай Танков, ще пристигне специално от Швейцария. На сцената ще се качат още басистът Венци Везенков и китаристът Румен Трифонов. Свирещите медици ще бъдат оглавявани от Коцето Калки, който ще е пременен в празнична северноиндийска одежда, верен на духовните си пристрастия.

Очаква рожденият ден да бъде уважен от други верни другари на Медикус, сред които Тони Чембъра, Митко Милев и други. Тъй като бандата навлиза в своята най-активна младежка възраст (25 години), ще отпразнува смело и подобаващо - до зори, с весели разкази за приятелски изцепки, с много бира и хитове като "Векът на любовта", "Кошница с мечти", "Там при Джино" и много други.

Медикус са сформирани в Медицинска академия в София. За първи път излизат на сцена на студентския фестивал в Плевен през април 1987. След разпадането на формацията през 1995, музикантите се събират всяка година, за да отпразнуват рождения си ден.

Както MySound.bg вече извести, от около една година Медикус възобновиха клубните си участия.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички