Кание Уест и Ким Кардашиян вдигат сватба за $ 20 млн.


Кание Уест и Ким Кардашиян вдигат сватба за $ 20 млн.

3758

Риалити звездата Ким Кардашиян (Kim Kardashian) и рапърът Kanye West (Кание Уест) планирали да вдигнат сватба за 20 млн. долара.

Двойката планира да се венчае веднага щом разводът на красавицата официално разтрогне брака си с баскетболиста Крис Хъмфрис (Kris Humphries), пояснява Contactmusic.

Знойната брюнетка и корифеят на хип-хопа се върнаха наскоро от романтично пътешествие в Рим и Венеция, където отпразнуваха рождения ѝ ден.

Ким планирала следващата ѝ сватбена рокля да струва $ 8.5 млн. Според запознати хубавицата вече се е свързала със сватбени агенти. Сред спряганите имена е David Tutera, нает от Jennifer Lopez, Jewel и Barbara Walters.

Нещо повече: булката имала намерение да покани Beyonce или Celine Dion (Cелин Дион) да пеят на сватбената церемония.

"Celine Dion е любимата певица на Ким. Говори се, че изпълнителката взима повече от 6 млн. за такъв тип изяви на частни партита. Другата възможност е Бионсе – все пак тя със сигурност ще е и сред гостите”, разказват близки до двойката.

По техните думи Ким мечтае за рокля с истински перли и бели диаманти, като една от роклите на Yumi Katsura.

Скоро след сватбата си с Крис, която беше повече от пищна, Кардашиян се зарече, че, ако ѝ се наложи отново да се омъжва, то би го направила на скромно тържество на самотен остров и в компанията на най-близки приятели и семейството.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички