Запазете спокойствие! ReelFeel започват третата си година!


Запазете спокойствие! ReelFeel започват третата си година!

3326

Вторият рожден ден ReelFeel едва е отминал, а къщата вече се тресе в очакване (е, и от басите) на бруталния стендъп-бийтбокс-диджей-комедиант Биърдимен (Beardyman), който промоутърите са ни подготвили за малко по-нататък.

И ако партито оная вечер бе нещо като въведение в един сериозен есенно-зимен парти сезон, то картината е обещаваща. След вещата подгрявка на идеолозите на ReelFeel - Сириус и Методикъл (Sirius & Methodikal), пултът в Sofia Live Club беше последователно зает от изненадата на вечерта - Debruit (чиято поява беше обявена само няколко дни преди събитието), и ранобудния Lefto, който действително ни държа будни до зори.

Сетът на Debruit беше същински урок по география и антропология - автентични и понякога доста мръсни и груби ритми от всички краища на света се смесваха в почти психеделична комбинация, някъде между хип-хопа и ритуала. Музиката се точеше някак бавно, но това не отказваше никого от танците - сякаш цялото парти се развиваше под стотици метри спокойна и бистра вода.

Вторият чуждестранен гост - Lefto, поне в началото предпочете да остане в същото бавно и размазано темпо с поредица от сложно оркестрирани соул парчета, в стила на 4 Hero.

Белгиецът (на снимката) обаче трудно издържаше и трийсет секунди без да се намеси от пулта, и скоро се отклони към самба, салса и бързи африкански ритми, които на моменти забавяше до нещо като дъбстеп. Но само за да ги засили с още по-бясна скорост към публиката.

С такова добро начало, очакванията за третата година на ReelFeel са доста сериозни. Снимки - в секцията "Галерия". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички