Фенове на Мариза ще ѝ подарят бижу по време на концерта


Фенове на Мариза ще ѝ подарят бижу по време на концерта

3163

Феновете на Кралицата на фадотоМариза (Mariza),  вече с нетърпение очакват концерта ѝ.

Първият глас на Португалия, както я наричат, ще пее за трети път у нас. Тя  ще пристигне в София в деня на концерта си на 1 декември и ще събере своите  фенове в зала 1 на НДК. Българи пристигат чак от Париж специално за събитието. Подготвили са ѝ подарък красиво бижу на Baccarat, което ще ѝ поднесат на концерта. Музикалното събитие, организирано от продуцентската агенция "БГ Саунд Стейдж", ще открие Новогодишния музикален фестивал на НДК.

Мариза  пленява слушателите с чувствената си музика и артистична харизма. Когато пее, силният ѝ емоционален глас достига дълбоко до душите на хората. Мариза се е изявявала на най-големите световни сцени – от парижката Олимпия, лондонската Роял Албърт хол до операта в Сидни, а концертите ѝ са винаги напълно разпродадени. Певицата е отличена със Златен глобус за най-добър индивидуален изпълнител и е номинирана за награда Грами.  На олимпийските игри в Атина португалската звезда изпълнява в дует със Стинг песента A Thousand Years (Хиляда години). Британското радио BBC 3 трикратно обявява Мариза за най – добра певица в света през 2003, 2005 и 2006. Вокалистката изнася концерти на четири континента, в препълнени зали и с огромен успех. Нейната музикат съчетава чистата традиция и свежестта на съвремието, а начинът ѝ на изпълнение представя необработената чиста емоция, с която се характеризира жанра, пречупен през изключителния ѝ стил.

След концерта Мариза ще вечеря в препоръчан ѝ от нейни близки ресторант в центъра на София. Тя няма претенции към храната си по време на репетициите преди концерта. Топла супа, свежи плодове и зеленчуци с много ядки са сред предпочитаните от нея храни. Разбира се, и чаша хубаво червено българско вино!
 
Билети на цени между 40 и 100 лева. се продават в мрежата на Ивентим и на касата на НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички