Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Фънк от първа ръка с водещите на WeFunk Radio


Фънк от първа ръка с водещите на WeFunk Radio

3695

WеFunk - седмичното радио микс-предаване, основано и продуцирано от Professor Groove и DJ Static над 20 години, кани почитателите си да видят на живо това, което гъделичка ухото им през слушалките.

Управата на столичния клуб Mixtape 5 и Fruit Sessions канят феновете да завъртят заедно винилите на фънк повелителите на 5 и 6 декември.

Започваме на 5 декември, сряда, в малката зала на клуба (B-Side), с уъркшопа We Listen! We Funk!. В 19. 00 ч. живите машини от Makosa Nostra Family ще  запознаят присъстващите с тънкостите на хип-хоп танците, bboy-инга и ще ги заразят с усета си за ритъм. След тях от 20.00 ч. Professor Groove и DJ Static лично ще разкажат как се прави онлайн радио; какво означава да си ефективен меломан; как да направиш истински добра селекция и има ли винилът място в едно онлайн радио. Ще чуем много органични истории и ще можем и сами да разпитаме за всичко интересно, свързано с музиката, която обичаме, не крият организаторите. 

На 6 декември, четвъртък, от 22.00 ч. предстои събитието We Love! We Funk!, където всички заедно ще изтъркаме с фънки танци пода в голямата зала на клуба. В подкрепа на по-добрия саунд, зад пулта в началото на вечерта ще застанат едни от родните ни любимци – STARTERAs и DJ Skill.

През май 2011, когато гостуваха за първи път в София, Professor Groove и DJ Static направиха взривяващ сет, съпътстван с много положителни емоции и танци и оттогава нетърпеливо чакаме завръщането им. Сега България отново е сред имената в списъка на турнето им, като събитието се очертава също толкова обещаващо и запомнящо се.

Още от първото им излъчване директно от Монреал през 1996, Professor Groove и DJ Static внимателно подбират най-доброто от хип-хоп, фънк и соул музиката. В архивите на техните предавания ще се потопите в пътешествие до корените на хип-хопа, преминавайки през динамичната история на уличната музика, чак до нейното настояще и бъдеще, заедно с богатството на фънка, джаза и соула.

Всички рожденици и именници влизат само с показване на лична карта.

Билети - в мрежата на Ticketstream и на вход:  10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички