Емоции с Brazz ViliDJ и Милица Гладнишка


Емоции с Brazz ViliDJ и Милица Гладнишка

4828

Празничната програма в столичния клуб Студио 5 продължва съвсем в съзвучие с наближадаващите Коледа и Нова година.

Милица Гладнишка – с нейния страхотен глас, интерпретиращ най-яките джаз стандартни на века – ще завладее отново сцената в популярното заведение  навръх Никулден, 6 декември, от 22.00 часа!

В компанията на пианиста и композитор Васил Спасов, Борис Таслев (бас) и Атанас Попов (барабани), Милица не само ще пее – тя ще споделя. И то страници от дневника си – любовни писма, рецепти, сърдечни излияния…

Милица е жизнерадостна, лъчезарна и пълна с добра енергия. Сцената винаги става по-усмихната, когато тя се качи на нея. Тя се е превърнала в музикален синоним на радостта от живота и без съмнение ще зареди присъстващите с много емоции, забавлявайки ги с програмата "Дивото зове".

Билети: 10 лв. в предварителна продажба и 12 лв. преди събитието.

Brazz ViliDJ (на снимката) гласят репертоар пък за Студентския празник - 8 декември.

Жонглиране с тромбони, тромпети и саксофони. Въртене на обръчи, барабани, прескачане на огньове и какви ли още не циркови номера обещават приготвили симпатягите от формацията. Майсторът на тубата ще поговори на японски след едномесечния си престой там. Публиката ще видим широко отворени ли са неговите очи, или оризът и сушито са оказали своето влияние. Brazz слънцето ще грейне точно в 22.30 ч. Не закъснявайте, че да се не разправяме, майтапчийски приканват организаторите.

След "Разбираш ли ме правилно?", Георги Мамалев поднася юбилеен подарък на безбройните си почитателки и почитатели. Моноспектакълът "Какво става?"ще бъде представен от 19.00 ч. на 10 декември.  

"Разбираш ли ме правилно?" се задържа на сцената 10 години и можеше да бъде игран още, ако не бе желанието на Мамалев да подари на зрителите нов букет от 7 атрактивни образа, изградени в типичния му стил - смешни и гротескни, актуални и разпознаваеми. Двамата със сценариста Весел Цанков с тъга споделят, че от предварително подготвения материал са отпаднали 3 образа и близо половината текст от останалите монолози, но без тази решителна корекция, направена заедно с режисьора Владлен Александров, "Какво става?" щеше да трае 3 часа.

В самото начало на моноспектакъла Георги Мамалев повежда борба с мобилните телефони, тези досадни наши господари, които звънят в най-неподходящия момент, при това с най-неочаквани сигнали, като например "Ваше величество, търсят ви". Ваше величество - добре, обаче в това време той краде крушка от тоалетната в службата! Сигурно е, че по време на моноспектакъла всички зрители ще изключат телефоните си, след като чуят разказаната от Мамалев поучителна история за щрауса Самба, който глътнал мобилен телефон. Следват монологът за човека, който следи всички новини по всички медии и търси отговора на въпроса "Какво става?". Появява се иманярът, който единствен милее за културно-историческото наследство и лично е открил плочата на хан Крум Страшни. На сцената излиза и лекарят, смачкан от безкрайните здравни реформи и мечтаещ да лекува европейския пациент - точен, изряден, спретнат, хубав, здрав пациент, да ти е кеф да го умориш. С мъка се появява и огромният преяждащ герой на нашето време, който и в бизнеса, и в политиката, и в опозиция, и на власт, изяжда каквото според него става за ядене, тоест всичко. Дотичва футболният запалянко на "Ужас" - Мамарчево, който разказва за възхода и падението на любимия си отбор, записал в историята си паметната среща със сборен отбор звезди в състав Роналдо, Роналдиньо, Стоичков, Марадона, сестрата на Марадона и Дейвид Бекъм с жена си ("Ужас" печели със служебен резултат 3:0 поради неявяване на противниковия отбор). Следва монолог на пациента, който е лекуван от седем доктори и въпреки това оздравява - известни са такива случаи, когато пациентът има огромно желание да оздравее, медицината е безсилна.

Новият моноспектакъл "Какво става?" излиза на сцената на клуб Студио 5 в най-подходящия момент, защото всеки момент е подходящ за час и половина смях със запазената марка на Георги Мамалев, категорични са театроведите.

"Какво става?" е по сценарий на Весел Цанков и Георги Мамалев.

Режисура: Владлен Александров, музикална картина: Александър Младенов, мултимедия и фотография: Божидар Марков, художник: Елена Иванова.

Билети: 7 лв. онлайн чрез www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg и в Студио 5 преди началото на събитието.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички