Новото коледно шоу на Michael Bublé по телевизия TV7


Новото коледно шоу на Michael Bublé по телевизия TV7

4366

Българските фенове на Michael Bublé (Майкъл Бубле) ще могат да се насладят на уникалното второ издание на телевизиония коледен концерт на канадската суперзвезда.

Дни след премиерата на Home For Тhe Holidays по NBC на 10 декември, шоуто ще бъде излъчено по TV7 от 20.00 ч. но 31 декември.

Концертът документира изявата на изпълнителя в родния му Ванкувър. Към многократно награждавания с "Грами"(Grammy) вокалист на сцената се присъединяват и редица звездни гости като Rod Stewart, Blake Shelton, и канадската певица Carly Rae Jepsen, както и Elmo за изпълнение на песните "Jingle Bell Rock", "Let It Snow", "All I Want For Christmas Is You" и "Winter Wonderland". С помощта и на малко магия, Michael осъщестявява и изключително специалния дует с Bing Crosby за класиката "White Christmas".

Както MySound.bg вече отбеляза, Коледа винаги е била най-любимото време от годината за Bublé. След огромния успех на "Christmas" изглеждаше така сякаш Michael Bublé не би могъл да се радва на една по-добра 2012: неговото коледно CD продаде над 2,5 милиона копия в САЩ, превръщайки се във втория най-продаван диск след  "21" на Адел (Adele) и 7 милиона копия по цял свят. Но започвайки с впечатляващата новина, че канадецът вече е разпродал напълно 10 концерта (144 хиляди места), започващи в прочутата 02 Arena в Лондон на 30 юни 2013, в рамките само на няколко минути след една-единствена реклама в британския X-Factor, няма място за съмнения, че 2012 е още една знакова година за Michael Bublé. Такава, която затвърждава неговия огромен световен успех, особено в Обединеното кралство, където албумът "Christmas" стана шест пъти платинен (1,8 милиона) и прекара три седмици под N 1 миналата година.

Канадската суперзвезда пусна своето ново специално луксозно издание - "Christmas: Deluxe Special Edition" на 19 ноември. Първите сигнали вече показват, че перспективите са отлични за втора поредна година на силни продажби за Michael Bublé и албумът му, който вече е #1 в Австралия, Германия и Австрия и #2 в Обединеното кралство. Лейбълът на Bublé, Reprise Records, обедини сили с Wal-Mart, Beringer Wine, Target и Starbucks за няколко мащабни маркетинг кампании във връзка с излизането на "Christmas: Deluxe Special Edition".

Bublé работи усърдно заедно с Bob Rock (Боб Рок) върху завършването на неговия нов студиен албум, който трябва да се появи официално към края на март.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички