Многообещаващият Deniz Koyu форсира новия сезон в Ялта


Многообещаващият Deniz Koyu форсира новия сезон в Ялта

3883

Столичният клуб "Ялта" ще открие сезона с парти на Deniz Koyu на 25 януари, петък.

Младото дарование ще се изяви за първи път пред родните почитатели на електронното направление. Артистът, чието име e Deniz Akcakoyunlu, а ние тепърва ще го чуваме доста често, пристига след изключително силна година, налагайки се сред един от най-обещаващите диджеи и продуценти на съвременната прогресив и електро хаус сцена, уточняват организаторите.

След поредица от престижни гигове като премиерата на Cosmic Opera в Ню Йорк, препълнения Ultra Music Festival в Маями, двете легендарни събития за всеки диджей - Sensation White и Mysteryland и суперуспешни собствени парчета и ремикси, Deniz беше включен и в класацията на MTV за важни EDM Rookies To Watch през 2012. Получи признание и от най-големите в бизнеса. Fedde Le Grand го определи като Breakthrough DJ/Producer на годината, Sebastian Ingrosso го нарече огромен талант, а Axwell го споменава в интервюта като любимия си млад диджей, който прави "дяволски добра музика". Парчета на родения в Германия турчин намериха заслужено място в сетовете и на Tiesto (Тиесто), Swedish House Mafia, Avicii, Alesso, Erick Morillo, David Guetta и Calvin Harris.

Затова не е и изненада, че Koyu ще дебютира в България след разпродадено турне с дати от Лос Анджелис до Сингапур и пълен набор от изключителна нова продукция, която ще прозвуви премиерно в столичия клуб. Гостът ще бъде подкрепен от резидента на "Ялта" - Juan Alvarez.

Билети за събитието на цена от 20 лв. - в мрежите на Еventim.bg, Ticketstream.bg и "Белия бар" в "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички