Балет, хаус ... и code на вкус


Балет, хаус ... и code на вкус

3870

Вечерта, посветена на 3 години Code, ще съчетае класика, стил и забавление.

Както MySound.bg вече огласи, събитието е в столичния клуб "Тифани" от 23.00 ч. на 26 януари, събота.

Изпълнение на балерината Кристина Чочанова ще бъде специален поздрав за публиката. За първи път поредицата тематични партита ще позволи на присъстващите да опитат code на вкус, благодарение на едноименното вино Code на Domaine Boyar. Освен това от екипа на лейбъла са подготвили цветни изненади и игри.  

За музикалното настроение на 33-то тематично парти Code ще се погрижат DJ Sono Di Vayo, Stefan Popov и вокалът Валентина Александрова (Val Helix). Sono Di Vayo започва професионалното си развитие преди 14 години, като има съвместни изяви с John Creamer, Dani Toro, Phil Romano, Bolivar, The Duchess и други. DJ Stefan Popov е едва на 19, когато излиза на професионалната сцена, бързо печелейки симпатиите на клубните фенове. Валентина Александрова (Val Helix) трупа богат опит у нас и в чужбина, като залага на стиловете поп и хаус. Балерината от Националната опера и балет и лауреат на редица награди Кристина Чочанова се превръща в чаровния и класически цвят на  поредицата партита Code.

Един от новите проекти на лейбъла е специалната визия за празничното парти. Лицето от визията е Алейда Георгиева, а фотограф е Яне Голев. За яркото излъчване на талантливия модел ще се погрижат коафьорите от студио Scissors - Лъчезар Йовов и Андон Стойков, и гримьорът Цецо Андреев за Inglot Cosmetics Bulgaria.

За 3 години се провеждат над 30 партита с марка Code. На сцената се качват над 100 артиста. Българският лейбъл се интегрира в 15 от най-популярните столични клубове. Стартът е с CODE: RED в столичния клуб Bedroom на на 23 декември 2009.

В началото тематиката на партитата са цветовете – колкото по цветно, толкова по-добре. Тя се развива през CODE: EXPERIENCE до Next Level Code, под чието мото e и новият сезон за лейбъла.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички