Футуристична нощ с Deniz Koyu в Ялта


Футуристична нощ с Deniz Koyu в Ялта

3924

Столичният клуб "Ялта" отново е в играта от вчера.

След новогодишния купон с Dubfire (Дъбфайър), първото парти за 2013 представи една от младите звезди на отминалата година, а именно бляскавият Deniz Koyu.

Като за първо посещение в България, гостът показа на родните фенове как се завладява световната хаус сцена. Роденият в Германия (от турски произход) диджей се занимава сериозно от около 6 години, но големият бум-тряс на световната сцена прави с фамозното парче  "Tung" в края на 2011.

Малко са онези нови артисти, които като с вълшебна пръчка превръщат световния си дебют в модерна класика в жанра. През миналата година нямаше уважаващ себе си световен диджей, в чийто сет да не присъства изключително новаторското звучене на "Tung". От Tiësto (Тиесто) , през Avicii, Swedish House Mafia, Dada Life,  Fedde le Grand, до David Guetta – всички световни хаус зали бяха озвучени от новия химн. Достатъчно е човек да потърси в youtube тийзъра на парчето, издаден от Flamingo Recordings, за да установи как за минута и малко отгоре слушане вече си "в джаза".

Изминалата нощ в "Ялта" беше футуристична и нажежена. Deniz Koyu зарадва присъстващите с доста динамичен и секващ дъха сет... Нещо в техниката му на пускане напомня на диджеите от вече бившия звезден проект Swedish House Mafia и на неговия близък приятел Fedde le Grand -  само отбрани парчета-трепачи, които никога не стигат до края си и преди да си се възхитил достатъчно на предишното, вече си в следващия филм. Като пощурели и невиждали парти, хората скачаха до ранни зори под умелия електро контрол на звездата от Турция. Ясно стана защо миналата година MTV го обявя за една от новите звезди на небосклона, чието развитие трябва да се следи отблизо... Създадеш ли гениална шумотевица като "Tung", човек може да очаква от теб единствено приятни изненади.

Вълнуващи времена за Deniz Koyu.

Страхотен старт на новия сезон в клуб "Ялта".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички