Краси Аврамов с ново парче и ефектен клип


Краси Аврамов с ново парче и ефектен клип

3898

Красимир Аврамов представи новото си парче - "Loving You This Way", към което има и видео, което със сигурност отново ще разбуни духовете.

Филмовият клип е заснет в Киноцентъра сред нюйоркския декор в киностудио "Ню Бояна" под продуцентството на Татяна Педерсън, която е PR и наскоро доведе в България филмовата продукция "В името на краля" 3 с участието на звездата от "Бягство от затвора" – Доминик Пърсел, с режисьор Уве Бол. В кадрите известният и като Човека-глас изпълнител не само пее, но и демонстрира своите пантомимни умения.

Виж клипа ТУК!

Според клюка от снимачната площадка, самият Краси Аврамов определял парчето като "компромис" от гледна точка на стиловите му предпочитания, но за всички останали членове на екипа точно в това се състояла и гаранцията за бъдещия успех на парчето: "То е супер комерсиално - точно според световните стандарти за диско денс!"  Режисьор е Момчил Александров, който има зад гърба си 24-годишен стаж в чужбина като главен оператор на испански кинопродукции, отличени с международни награди. Момчил е режисьор и продуцент в In Frame Production. В клипа към "Loving You This Way" участват 60 статисти, сред които и "Мистър Менхънт" 2012 - Даниел Георгиев.  По време на процеса на снимачната площадка са били децата на загинали в акция полицаи, които малко преди това са участвали в мемориална церемония на територията на Киноцентъра заедно с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Въпреки лошото време кадрите били заснет буквално шеметно, благодарение на желязната дисциплина на терена.

Музиката на "Loving You This Way" е на Красимир Аврамов по текст на Анна Мотгомъри, а аранжиментът е дело на Deep Zone Project (Дийп Зоун Проджект).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички