Реге машините от ZionLionz SoundSystem с парти в 4 стаи


Реге машините от ZionLionz SoundSystem с парти в 4 стаи

6343

Февруари е един от най-реге месеците в годината.

Едно от първите тематични събирания ще се състои в столичния бар "4 стаи" от 22.00 ч. на 2 февруари. Организатори са ветераните от ZionLionz SoundSystem, отбелязващи 9-годишнината на общността, чието име свързваме не само с регето като конкретен стил, но и с тази култура като цяло.

В екипа на ZionLionz са осмина души, напълно отдадени на разпространението на посланието за Светлина, Мир и Любов между всички живи същества. Музиката им е средството, чрез което показват своите емоции и изразяват каквото мислят.

Както MySound.bg писа, последното събитие, в което родната саундсистема взе участие, беше част от партито на Българската Джънгълистическа партия (БДЖП), където гости бяха Metrik и Jacky Murda. Малката зала в "Микстейп" 5 бе поверена именно на ZionLionz SoundSystem, чиято изява оправда очакванията напълно.

С настоящето парти ZionLionz SoundSystem поставят началото на поредица от вечери със заглавие "Реге парти машина". Kappa Irie ще е домакин на първата от тях, а негови гости ще са едни от най-добрите вокалисти от родната реге сцена, а именно - Sen I (RootsRocket Band (Руутс Рокет Бенд) и Biso (Rebelites).

Артистите обещават да заложат предимно на фрийстайл, чиито корени са се зародили именно на остров Ямайка.

Вход: 5  лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички