Sirius & Methodikal подгряват за The Herbaliser


Sirius & Methodikal подгряват за The Herbaliser

4644

Основните двигатели на клубната вечер ReelFeel - Sirius и Methodikal, ще подгреят публиката за концерта на The Herbaliser.

Както MySound.bg вече огласи, именитите гости ще се изявят в Sofia Live Club на 23 февруари.

Родните диджеи, които вече трета година седят в основата на ReelFeel, са добре познати с участията си в редица столични клубове. Меломанският им вкус доведе у нас поредица от стойностни артисти като Alice Russel, Raul Midon и много други.Тяхна е и заслугата за първи път да видим лайв проекта на британската фънк банда The Herbaliser, пристигаща у нас с приятелската подкрепа Bushmills.

The Herbaliser идват в пълния си състав. Основателите на формацията - Jack Weery (бас китара) и Ollie Teeba (грамофони), ще се представят с хорн секция и клавири. В репертоара си обещават да включат освен изпълнения от своя последен албум - "There Were Seven", и всички класики, заради които се прочуха по цял свят.

Почитателите на бандата ще имат възможност да си закупят продукти с марката на Herbaliser – тениски, шапки, плочи и дискове от специалния мърчандайз щанд, който ще бъде разположен в Sofia Live Club.

Билети за шоуто на The Herbaliser - в мрежата на Eventim на цена от 25 лева. В деня на събитието ще струват 35 лева.

Повече за популярната поредица Reel Feel, видео, аудио и галерии, както и актуални новини, ревюта и миксове от по-интересния музикален свят - в сайта www.reelfeel.bg.

Не пропускайте да следите за актуална информация и в Twitter профила twitter.com/reel_feel

или на страницата във Facebook - www.facebook.com/reelfeel.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички