J.P.3 със специален концерт в Sofia Live Club на 27 февруари


J.P.3 със специален концерт в Sofia Live Club на 27 февруари

4410

Година след издаването на албума "It’s А Dream", триото на пианиста Живко Петров - J.P.3, се завръща на сцената в Sofia Live Club.

Концертът на маестрото, Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов е обявен от 22.00 ч. на 27 февруари, сряда.  Тримата асове обещават композиции от различните си проекти с нови аранжименти. На сцената заедно с J.P.3 ще се качи и събран специално за концерта струнен квартет в състав Пламена Жекова (цигулка), Орлин Цветанов (цигулка), Валентин Геров (виола) и Христо Танев (виолончело), с които J.P.3 взе участие в тазгодишното издание на Аполония

На събитието в Sofia Live Club за първи път ще бъде изпълнена и изцяло авторска пиеса на Веселин Веселинов-Еко (на снимката вляво).

Формацията обиколи по-добрите клубове в България миналата година, бе поканена за няколко гига в Лондон, а през тази година й предстои джаз фестивал в Казахстан. Паралелно с работата си като трио, музикантите продължават своите самостоятелни изяви.

Както MySound.bg вече извести, Живко Петров бе музикален директор на най-големия до сега концерт в историята на българската поп музика – този на Лили Иванова в зала "Арена Армеец".

Маестрото ще бъде на турне с Йълдъз Ибрахимова в Канада и САЩ тази пролет.

Предварителна продажба на билети за концерта в Sofia Live Club - чрез www.eventim.bg

"It’s А Dream" е в разпространителската мрежа на "Орфей Мюзик" и онлайн в itunes.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички