Кеба очарован от българската публика


Кеба очарован от българската публика

4332

Сръбската звезда Драган Коич-Кеба гостува в България и зарадва с програмата си своите почитатели в София и Пловдив през изминалата седмица.

Конкретният повод за идването му бе издаването на неговия нов албум - "Fer ubica", на родния пазар от музикална компания "Диапазон Рекърдс" (Diapason Records).

Изпълнителят е гастролирал многократно у нас и не крие, че винаги идва с удоволствие да пее пред българска публика. Този път той се изяви в столичния клуб Sin City и в пловдивския Billionaire, където бе изключително добре приет от многобройните гости.

Само ден преди да пристигане в нашата страна сръбската легенда се завърна от успешно турне в САЩ. "Едва ли не слязох от самолета и отпътувах към България", шегува се изпълнителят на "Ti hodas sa njom". "Направих го обаче с огромно удоволствие, защото винаги ми е приятно да пея в България, където хората ме познават и знаят моите песни. Българската публика е невероятна!", каза още той. Кеба съжалява единствено, че е изнесъл само два концерта. "Надявам се следващия път, когато дойда у вас, да имам възможност да посетя повече градове и да се срещна с почитателите на моята музика навсякъде. Много бих се радвал да мога да направя едно турне в цяла България!", довери още той.

По време на двете си участия певецът промоутира своя нов диск. Той съдържа цели 20 композиции, от които 10 са добре познати на публиката, а останалите са чисто нови парчета.

От новите песни родната публика се зарадва особено на разтърсващата балада "Fеr ubica", дала заглавието" на албума и, разбира се, на "Ona to zna" - кавър на тоталния хит на Азис "Сен Тропе".

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички