Psy ще представи новата си песен Gentleman публично на 13 април


Psy ще представи новата си песен Gentleman публично на 13 април

4224

Корейската поп сензация Psy е готов да взриви всички страни по света с новото си парче - "Gentleman".

Официалната премиера на песента ще се състои по време на разпродадения до дупка концерт на изпълнителя в Олимпийския стадион на Сеул на 13 април. Дългоочакваното събитие, озаглавено The Happening, ще бъде излъчено онлайн в YouTube.

"Gentleman" вече има видео с нов феноменален танц. Неговата премиера ще се състои също този уикенд. Дотогава вижте ТУК специалния анонс на Psy.

Както MySound.bg писа, кореецът издаде EP с ремикси на размазващия хит "Gangnam Style", което включва колаборации с хип-хоп светилата 2 Chainz и Tyga.

Припомняме, че клипът към "Gangnam Style" е първият, който достигна 1 милиард гледания You Tube/ VEVO. С това Psy отвя Justin Bieber и неговото видео към хита "Baby". Кадрите са най-харесваният видеоклип  (от цели 7,3 милиона потребители), като вижданията (вече над милиард и половина) и харесванията му продължават да се увеличават с всеки изминал ден.

Само за няколко месеца изпълнителят получи много награди, една от които за най-добро видео, връчена от MTV EMA 2012.

За повече информация, последвайте Psy в Twitterwww.twitter.com/psy_oppa, или станете негови фенове във Facebookwww.facebook.com/officialpsy.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички