Slim и DJ Stancho заедно на сцената в Ялта


Slim и DJ Stancho заедно на сцената в Ялта

5227

Истинските легенди на българския рап Slim и DJ Stancho (DJ Станчо)ще направят епично завръщане в столичния клуб "Ялта" на 20 април, събота, като специални гости на българското черно парти "Легенда".

Основният "виновник" за лейбъла Sniper Records, основоположник на софийския хип-хоп и ненадминат с уменията си зад пулта диджей и селектор - DJ Stancho,  и Slim ,който с албума си "Филмотека слимисимо" даде урок на цялата сцена, ще са отново заедно и отново в "Ялта", където започна всичко преди няколко години.

Голямата изненада е, че Slim и DJ Stancho са подготвили чисто нови клубни версии на класиките "Знай най”, „Кой”, „Асталависта”, „Приказка” и „Началото”, които с бийтовете си просто ще взривят колоните на клуба, заричат се организаторите. Tова издание на Легенда ще остане в историята, защото през цялата нощ зад пулта е DJ Stancho (вдясно на снимката) със специална селекция, представяща любимите му парчета от близката и далечна история на БГ рапа, докато на сцената танцуват Goldy и V’S Dance.

Както MySound.bg нееднократно е обръщал внимание, "Легенда" е черното парти, в чийто плейлист са само хитове от родния хип-хоп, а именно над 500 позабравени и незабравими класики от Първата и Втората вълна на БГ рапа като за всяко следващо събитие от парти серията към списъка се добавят горещите хитове от месеца, плюс премиерите на новите парчета от топартистите на сцената.

Досега гости на популярната поредица са били някои от най-големите имена на рап сцената като Спенс, Боби 2 Лица, Ангел & Моисей, Криско, Big Sha (Биг Ша), Колумбиеца и Goodslav.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички