FARS, или никога вече самота


FARS, или никога вече самота

4306

Illmate и Sniper Records обединяват сили за мощен концерт по повод 10-годишнината на FARS.

Събитието е обявено в културната мека - клуб Mixtape5, от 21.00 ч на 26 април.

Групите, които ще вземат участие, са: Nokaut, Logo5, DJ Stancho (DJ Станчо), Slim, Wosh MC, X-Team, Sensei, Fruit Sessions, 187, Overdoze, So Called Crew и, разбира се, FARS.

По време на вечерта на специални екрани ще се прожектират филмчета, мейкинги от клипове и кадри от концерти, свързани с историята на FARS, Illmate и българския хип-хоп като цяло. Момичетата на Йегермайстер ще се грижат гостите да са на необходимия градус. Във ВИП-а пък може да срещнете имена като Явор Бахаров, Рут Колева, Радина Кържилова, Шайбата (водещ на "Комиците"), Young BB Young, Spens и други познати имена от хайлайфа, близки приятели на рождениците.

Проектът FARS (Фарс) не е толкова познат на широката общественост, но в рап средите се сдоби с "космически" статут. Музикантите са се изявявали на една сцена с имена като House Of Pain, Method Man & Redman, DAS EFX, Deliquent Habits, Raekwon (Wu-Tang Clan), Ugly Ducking, Jeru The Damaja, Psycho Realm, Lords Of The Underground, Skratch Perverts, Jedi Mind Tricks. Софийското хип-хоп дуо има и участия в чужбина – в Букурещ през 2007 и в Амстердам през 2010.

Членове на Illmate са Logo5, Wosh MC, FARS, Startera's (X-Team) и DJ Darkstep, които заедно с Рут Колева разбиха музикалните чартове с "Песента".

Билетите за купона по случай 10-годишнината на FARS - чрез Eventim.

Организаторите са пуснали и интересна промоция – пропуск за двама на стойност 14 лв.

Повече информация може да намерите на страницата на събитието във Фейсбук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички