Рут излиза от Къртицата да представи новия си проект Better


Рут излиза от Къртицата да представи новия си проект Better

4222

С концерт в Sofia Live Club на 27 април Рут Колева (Ruth Koleva) ще представи новия си сингъл "Better" и видеоклипа към него.

Както MySound.bg вече огласи, песента е част от предстоящия нов албум на изпълнителката, която е сред участниците в "Къртицата".

Видеото към "Better" е резултат от еднодневни интензивни снимки в Лондон и на красивите плажове на Брайтън, които Рут посети преди месец. Любопитен факт от снимачната площадка на клипа е, че местността Beachy Head, където е сниман клипът, е известна с най-високия годишен брой самоубийства на Острова.

Въпреки мрачната статистика, мястото е приказно красиво и се превръща в отличен декор за мечтателното "Better". Там The Cure са снимали клиповете си към "Just Like Heaven" и "Close To Me". Красивата локация е използвана и в епизоди от поредицата за Хари Потър (Harry Potter) и Джеймс Бонд (James Bond).

Атмосферата в клипа е романтична, с щипка носталгия и ретро елемент. С него е свързано и едно интересно предизвикателство, пред което Рут се изправя за първи път - за снимките ѝ се налага да шофира чаровен ретро автомобил с десен волан. За щастие, тестът за ориентиране в объркващото английско ляво движение е издържан отлично от Рут, която комбинира екзотичната кола с великолепна рокля на Вивиан Уестууд (Vivienne Westwood). Режисьор на видеото е англичанинът Гари Нърс (Gary Nurse).

Освен да видят за първи път клипа към "Better" и да чуят песента, гостите на Sofia Live Club ще имат удоволствието да надникнат в новия албум на Рут със специална селекция песни от предстоящото издание. От сцената ще прозвучат и някои от най-големите ѝ хитове - "Защо?", "Близо", "Slow Fire" и други.

Концертът на 27 април е с начален час 19.30, а билети вече се разпространяват в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. В деня на премиерата на "Better" входът в Sofia Live Club остава на същата цена.

По-късно същата вечер Рут ще участва като гост-музикант в друго събитие в клуба – шоуто TSK Groove Orcherstra Live на полския композитор, продуцент и професионалист с винилите Jakobe Sokolski. Музиката му се характеризира най-вече като трип-хоп, ейсид джаз и даунтемпо, а на българска сцена Jakobe ще бъде подкрепен от прекрасни родни музиканти – Рут, Криста и Весела Бонева (вокали), Стоян Джаферов (китара), специален гост - Димитър Льолев (саксофон) и Тони Златанов (пиано и вокал).

Билетите за TSK Groove Orcherstra Live също са по 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички