Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Суинг сензацията Ray Collins Hot Club пристига у нас


Суинг сензацията Ray Collins Hot Club пристига у нас

3852

The Smugglers Collective имат огромното удоволствие да обявят поредното издание на станалото традиционно за феновете на суинг музиката и винтидж емоциите събитие от поредицата Smugglers Swing Club.

Този път тематичното парти е още по-специално именно заради изключително интересните гости, които ще се включат в ретро купона. На 18 май на сцената на Mixtape 5 ще се качат самите Ray Collin’s Hot Club, една най-популярните и оригинални съвременни суинг групи.

Ray Collin’s Hot Club пристигат в София директно от Германия специално за предстоящото издание на Smugglers Swing Club, с приятелската подкрепа на Bushmills. Това ще е първа визита на именитите гости у нас. Те ще представят пред родната аудитория не само хитовете си дотук  - “Barefoot”, “Bye Bye Paris” и "Rock Me Baby", но и парчета от чисто новия си албум “High Life".

Smugglers Swing Club ще отвори врати за гостите си точно в 21.00 часа. Билетите са на цена 15 лева в предварителна продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са Office 1 Superstore, М-Tel, На тъмно, Technomarket, Orange, Строежа, бар Петък и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg. В деня на събитието и на място в Mixtape 5 билетът ще струва 17 лева.  Броят на пропуските е ограничен.

Концертите на The Hot-Club са много различни от всичко, което сте виждали досега. Групата не е средностатистически суинг оркестър! Когато музикантите излязат на сцената, няма сетлист, няма сценарий или ненужни паузи. Никой сред публиката, а понякога дори и музикантите, не знае какво ще се случи в следващия момент. А нещо винаги се случва! Затова очаквайте неочакваното!

Зад диджейския пулт, както винаги, ще са момчетата от The Smugglers Collective,които отново обещават да разтърсят из основи клуба с експлозивен сет от Swing, Rock’n’Roll и Rhythm&Blues парчета. За финал ще завършат с Electro Swing сет, с който ще прехвърлят машината на времето в 21 век.

Феновете на винтидж естетиката отново ще се настанят в уютния будоар на магьосниците от Vintage Sofia, където ще се сдобият с безплатен грим и прическа. След като веднъж влязат в голямата зала на клуб Mixtape 5, гостите на Smugglers Swing Club ще се насладят на една наистина вълнуваща винтидж вечер в приятната компания на The Smugglers Collective и, разбира се, Ray Collin’s Hot Club.

За Ray Collins’ Hot Club

Ray Collins’ Hot Club : the hotest club in town!

Представете си група, която свири до съвършенство уникална смес от Jump-Blues, Swing, Jive и Rock’n’Roll от 40те и 50те години с невероятна енергия и в същото време развива свой собствен стил и създава страхотни песни.

Група, която може да подпали който и да е дансинг само с първите ноти на брас секцията си. Представете си девет души готови за парти и повече от способни да ви накарат да прекарате една незабравима вечер с тяхната музика. Мислите си, че такава група не съществува никъде по света? Грешите! Тази група се нарича Ray Collins’ Hot Club, компания от луди германски младежи, които още с първия си албум през 2001г се превръщат в институция в съвременната суинг и рокенрол сцена. Досега групата има шест издадени албума, последният от които “High Life” излезе в края на 2012, участия в компилации, както и множество колаборации с имена като Big Jay McNeely, Mike Sanchez и други. Ray Collins’ Hot Club имат зад гърба си стотици концерти в над 20 държави, от Москва до Лас Вегас. От няколко години насам са сред хедлайнърите на най-големия винтидж фестивал в света, Viva Las Vegas.

За Smugglers Swing Club:

От феномен Smugglers Swing Club се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират пред по-широка аудитория винтидж музиката, култура и начин на забавление, поднесени с модерен привкус.

След като феновете на стила успяха вече да видят на живо някои от най-актуалните имена в суинг и електро суинг сцената, The Smugglers Collective са подготвили още главозамайващи изненади и зрелищни концерти за следващите събития с марка Smugglers Swing Club.

Още от Уърлд/Латино


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички