Рафи, Зуека и Рачков като братята Bee Gees в Като две капки вода


Рафи, Зуека и Рачков като братята Bee Gees в Като две капки вода

6021

Зуека, Рачков и Рафи стават братя в поредния епизод на "Като две капки вода".

Но не кои да е братя, а братя Гиб, или по-известни като Bee Gees. За целта Зуека ще се появи с брада и голо теме, досущ като Морис, Рачков ще се преобрази с буйна коса като покойния от 2012 Робин, на Рафи е поверена ролята на вокала Бари, а бургазлията не само ще влезе в стилистиката на 80-те, но отново ще се наложи да упражни фалцета си. Това ще бъде и първото трио, което ще излезе на сцената на шоуто.
 
И докато тримата ще бъдат братя, Алекс ще трябва да пресъздаде цяла фамилия, а именно Gipsy Kings. „За първи път в живота си слушам толкова много фламенко, а как ще се оправя с китарата – идея си нямам”, призна актьорът, който по принцип е любител на джаз музиката. Още една група ще видим на сцената на „Като две капки вода” – късметът да изпълни любимата си банда се падна на Гъмов, който не само ще излезе на сцената гол до кръста, но ще бъде с „бронзирано” тяло и плитки – точно като Антъни Кийдис от Red Hot Chili Peppers.

Какво се падна на дамите в шоуто? Две големи прими на естрадната музика ще извисят глас  – гранддамата на българската музикална сцена Лили Иванова и на руската – Алла Пугачова. Своето руско произношение преговаря Диана, а Милица събира смелост за поредната "висока летва", която ѝ се падна. Зрителите ще видят и премиерата на Албена като чернокоса бяла жена – тя ще трябва да изпълни песен на Alannah Myles. Премиера ще има и Мария Игнатова, която за първи път няма да бъде жена – тя ще влезе в кожата на Майкъл Джексън (Michael Jackson), като признава, че за някои от движенията се съветва със самия Рафи, който вече имаше нелеката задача да бъде Краля на попа.
 
Кой ще бъде специалният гост-изпълнител в ролята на покойната прима Дона Съмър, ще стане ясно довечера.

"Като две капки вода" е по Нова ТВ всяка сряда от 20.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички