Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Музиканти и артисти закриват сезона на Пощенска кутия за приказки

08.05.2013   MySound.bg
Дидо от D2
След впечатляващите изяви в афиша на "Пощенска кутия за приказки", предстои финалното за сезона издание, което ще се състои Sofia Live Club от 19.00 ч. на 8 май.

Историите ще прочетат Ани Михайлова, Златин Цветков, Дидо от D2 (на снимката), Венци Мицов, Драго Симеонов, Биляна Петринска, Теодор Михайлов, Силвия Петкова, Свилен от Остава и други. Темата е "До доказване на противното".
 
Вечерта ще продължи с музика на живо в изпълнение на Rubikub (Рубикуб), Дидо от D2, Филип Гаврилов – Feel и Algoriddim.

Вход свободен.

Както MySound.bg неведнъж е писал, "Пощенска кутия за приказки" е проект на Гери Турийска, който повече от две години събира и представя истории, подчинени на месечна тема. За всяко четене се селектират десет атрактивни разказа, които се представят пред публика от популярни лица - актьори, музиканти, журналисти. Сред темите до момента са "Вашето обаждане е важно за нас", "Аз си знаех, че ще стане така", "Всичко ще бъде наред", "Любовни писма", "Повече няма да правя така", "Отворено писмо", "Не е това, което изглежда", "Градски легенди" и други. Темите са отворени за проза, поезия, музика и всичко онова, което провокира или е носител на творческия дух. Писмата се изпращат на kutiazaprikazki@abv.bg, анонимно или с подпис, в зависимост от желанието на автора.

Партньорът на "Пощенска кутия за приказки", "Програмата" (Programata), отново ще избере свой фаворит, чийто текст ще бъде поместен на страниците на изданието. Неговият автор ще получи и специален подарък - 2 билета за концерта на Андреа Триана (Andreya Triana) в Sofia Live Club на 23 май .

Настроението е гарантирано от Jameson Irish Whiskey.

Прилагаме три от историите, прочетени в последното издание на "Пощенска кутия за приказки":

http://www.youtube.com/watch?v=IbgBZSzCxPw - Кедъра


http://www.youtube.com/watch?v=Snw5yepF-0k - Мария Илиева


http://www.youtube.com/watch?v=WEIzXkGpY40 - Биляна Петринска


Rubikub:

http://www.youtube.com/watch?v=elX_k0h_2ak


3807
100%
 

Април ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930