Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Deep Zone в Бразилия за два концерта, Дилма Русеф сред поканените

11.05.2013   MySound.bg
Постерът на шоуто

За първи път българска музикална група ще изнесе клубно шоу пред бразилска публика.

Това е денс проектът Deep Zone Project (Дийп Зоун Проджект), който ще се изяви там на 11 май по покана на местна промоутърска агенция Super Matrix.

Българските музиканти ще изнесат 3-часово шоу с техни авторски хитове и модерни ремикси на емблематични български песни. Изявата включва специално видео шоу с красиви визуализации от България. С групата ще пътува и друг прогресиращ роден диджей, живеещ дълги години в ИспанияDJ Lizameh (основател на едно от най-слушаните интернет радиопредавания – Cool Beats RadioSpain).

Важна част от проекта, който Deep Zone са озаглавили "Операция Бразилия", е отправената официална покана към президента Дилма Русеф за присъствие и участие в събитието като ВИП-гост и виден представител на българската култура и идентичност.

Една от основните цели на поканата за участия в Бразилия е да се осъществи обмен на съвременни музикални идеи и изпълнители, с които Deep Zone вече записват общи песни с модерно, иновативно звучене.

Шоуто - музикално и мултимедийно, в един от най-големите клубове в град CuiabaGetulio Loft, вероятно ще бъде представено и в Рио де Жанейро.

По време на престоя си в Бразилия Deep Zone и представляващата ги музикална компания "Ротон" планират да заснемат кратък филм и музикален видеоклип към предстоящия сингъл, който се очаква да излезе в края на май.

Линк към актуалния сингъл на групата:
http://www.youtube.com/watch?v=5h42MOpE7c4

Още - на:

www.deepzoneproject.com
www.facebook.com/pages/DeepZoneProject  
www.facebook.com/diansolo
www.youtube.com/djdiandjdian1
www.myspace.com/deepzoneproject
http://soundcloud.com/deep-zone
http://twitter.com/deepzoneproject2988
100%
 

Април ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930