Финалът на Като две капки вода е довечера


Финалът на Като две капки вода е довечера

3539

Големият финал на "Като две капки вода" предстои в ефира на Нова ТВ от 20.00 ч. днес.

След 12 седмици ожесточена надпревара, най-после зрителите ще видят кой ще грабне голямата награда – чисто нов автомобил. Отпадналите Диана, Стефан, Алекс и Мария ще се представят в уникални дуети. Първият тандем ще бъде в състав Диана и Стефан, които ще изпеят български хит по свое желание. Популярна тема от култов филм пък ще прозвучи в изпълнение на другата музикална двойка – Мария и Алекс. Кои обаче са песните, от екипа на предаването пазят като за изненада.

В пълна тайна остават песните на финалистите Милица, Рафи, Гъмов и Албена. Екипът на "Като две капки вода" дори е разпределил графика на репетициите им така, че всеки да не разкрива своя избор. Финалните изпълнения ще останат загадка и за самото жури, което за първи път утре няма да оценява участниците, а само ще даде своето компетентно мнение. В замяна обаче, за цялата си работа и често тежкото оценяване на изпълненията през тези 12 седмици, членовете на селекционната комисия също ще получат специални награди най-накрая.

Маги поиска разрешение от продуцентите от Endemol да бъдат раздадени и специални награди. Петима от участниците ще бъдат номинирани за "Най-добро сценично поведение", сред призовете ще има и "Мис Еволюция", както и "Мистър хамелеон". Журито е подготвило специална награда за участниците.

Днес ще стане ясно и кой е победителят от конкурса "Сцената е твоя". Това, което издават продуцентите за него, е, че печелившата е артистична варненка. Но с какво изпълнение ще превземе сцената на шоуто и с какво е впечатлила журито, предстои да разберем.  

Дали и Зуека и Рачков ще ни изненадат, както направиха на първия концерт, какво ще изпълнят участниците и най-големият въпрос – кой ще бъде победителят, всичко ще стане ясно буквално след часове.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички