Ежегодни дръм и басс емоции в полите на Витоша


Ежегодни дръм и басс емоции в полите на Витоша

4252

Както MySound.bg вече огласи, традиционният фестивал на една от водещите български електронни организации - HMSU, ще се проведе тази година в местността Стамболова поляна, пред хижа Момина скала от 21 до 23 юни.

Традицията се запазва, а събитието ще обхване живописна местност, разположена на територията на Национален парк "Витоша", непосредствено до София.

Умишлено избраната дата съвпада с лятното слънцестоене и връща към първите издания на фестивала. Именно с двата най-дълги дни в годината е свързана и другата интересна новост към фестивала.

Дневната част - от 08.00 до 20.00 на 22 и 23 юни ще бъде със свободен достъп и абсолютно безплатна за всеки, който иска да посети това невероятно място и да слуша дневната селекция от артисти. В нощната част на програмата желаещите да останат ще трябва да се съобразят с правилата и пропусквателния режим, наложен от организаторите, и да се насладят на специалните гости и ефекти.

За пореден път родните пионери от HMSU са поканили едни от най-добрите артисти в района - както всяка година, да затвърдят идеята, че музиката може да събере парченцата на географски "счупените балкани". Broken Balkanz Фест ще качи на една сцена таланти от Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Румъния, Хърватска, Косово и България, а специалните гости от Великобритания, Бразилия, Холандия и Австрия ще затвърдят високото международно ниво на събитието.

През първата вечер ще се представи избираният два пъти за “най-добър холандски дръм-ен-бейс диджей - Nymfo , и австрийската сензация Mefjus.

И за следващия ден гостите не са случайно подбрани. За всички почитатели е ясно, че винаги, когато има представител на Cаuse 4 Concern, става дума за класика в жанра. Британецът Optiv (вдясно на снимката) ще затвърди запазената C4C марка, заедно с един от най-ексцентричните артисти на сцената в момента - BTK (вляво на снимката).

BTK приветстваме чак от Бразилия. Продукцията му блести в картотеките на повечето лейбъли в тежката категория: Virus Recordings, Shogun Audio, Playaz Recordings и Renegade Hardware. Tези и много други са солидна опора под краката му и BTK е признат и подкрепян навред, а траковете му редовно се завъртат в сетовете на най-могъщите в бранша. Ed Rush & Optical, Andy C, Friction, DJ Hype, Audio - предостатъчно... Дебютният му албум, измайсторен редом с Optiv, излиза през 2012  за Virus Recordings и помита всичко по пътя си, за да се закове сред шампионите, а BTK си намира заслужено място сред титулярите в А-група.

За всеобщото благо BTK създава и своя собствена щампа, Dutty Audio. Лейбълът отваря врати в края на 2010 и е пласмент за личната продукция на артиста и за многобройните му колаборативни проекти. Днес Dutty Audio е дом и на куп актуални, обединени около мисията да радват света с безупречна висококачествена продукция, издание след издание.

Оставяйки колосалната му разнообразна продукция настрана, трябва да отбележим, че BTK е изключително умел диджей. С изпълненията си зад дековете успява да изгради солидна репутация по цял свят. Резидент е за Hardware по партитата в легендарния клуб Cable, а също така е обиколил има-няма цял свят – Европа, Австралия, Южна Америка и отвъд – пълнейки зали и клубове до пръсване. А хубавото едва сега започва – наостряйте уши за много изненади през 2013!

Интересен факт е, че всички главни гости ще посетят България за първи път, което прави очакването сред тях и феновете двойно по-голямо.  

Придвижването от София до мястото за провеждане на фестивала ще става с организиран транспорт, като преимущество ще имат хората със закупени билети.

Цените и тази година остават максимално ориeнтирани към феновете и в момента могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg на цена от 20 лв.

В деня на събитието и на входа ще струват 25 лв.

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички