Рафи е големият победител в Като две капки вода


Рафи е големият победител в Като две капки вода

5669

Рафи Бохосян е големият победител в първото издание на музикалното риалити "Като две капки вода".

Както MySound.bg писа, финалът на песенната надпревара се състоя в ефира на Нова ТВ снощи.

Рафи сбъдна и детската си мечта - да изпее Лучано Павароти. Именно арията на големия тенор му донесе победата. Тя бе поредното признание за таланта на бургазлията, който отвя конкуренцията и в първия сезон на X Factor.

С 12 концерта, 4 победи, трансформации в различни роли и изключително трудни задачи, изпълнителят завоюва първото място и спечели чисто нов автомобил Nissan Juke.

На второто място остана Милица с няколко процента по-малко от Рафи. Тя получи и специалната награда на селекционната комисия - да бъде гост-жури във второто издание на шоуто.

Финалът на "Като две капки вода" премина през истински емоции, шоу, усмивки, целувки и специални награди за всички, които бяха част от екипа в продължение на три месеца. До ранни зори целият екип на "Като две капки вода" празнува и се забавлява заедно, а сутринта Рафи беше гост на Гала в "На кафе", където сподели своите емоции от победата. "Гъмов ми каза, че ще е първият, който ще ме пребие, ако спра да пея”, сподели той с Гала, а тя се присъедини към него. Всички тези шеговити заплахи за побой над победителя заваляха, след като стана ясно, че Рафи иска да заминава в Англия и да учи икономика. "Той трябва да е на голяма сцена и да пее денонщно”, пък беше лаконичният коментар на Хилда Казасян веднага след големия финал.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички