Алис в страната на сънищата


Алис в страната на сънищата

3489

Мюзикълът "Алис в страната на сънищата" ще бъде представен в Младежкия театър "Николай Бинев"от 19.00 ч. на 29 юни.

Творбата въвежда в сюреален шахматен свят, оформен майсторски от композитора Любомир Денев и режисьора Георги Жан Петров. Главната героиня е познатото от Луис Карол момиче, което живее в свят, който не е съвсем по вкуса ѝ, във време, чиито часовници не тиктакат по нейните правила и на място, което леко ѝ е писнало. Ето защо Алис избира да сънува.

В паралелния свят героинята се изправя пред предизвикателството да срещне всевъзможни чудаци, странни животни и една налудничава кралица. Залогът обаче е висок -  корона. Спектакълът поднася тази история по едновременно интелигентен и забавен начин, с много джаз, суинг, джайв и рок. Именно затова той е подходящ както за деца, които да се запознаят с музикалните стилове по естествен за тях начин, така и за възрастни.

След две суперуспешни представления в "Сълза и смях" в София и лятно кино "Орфей" - Пловдив, Алис се завръща в столицата.

Мюзикълът се реализира от студентите от Нов български университет и актьори от Музикалния театър, сред които са Сандра Петрова в ролята на Алис, Денко Проданов в ролята на Рицаря, Тодор Велков и Петя Арнаудова като Царя и Царицата.

Цена на билета: 6 лв. (за деца, ученици и пенсионер); 8 и 10 лв. за възрастни. Пропуски - на касата на театъра:

булевард "Княз Александър Дондуков" 8-10

(тел.: 02/988 17 53)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички