Shoto и Pepo завъртат в клуб Mania като част от Amnesia Milano БГ


Shoto и Pepo завъртат в клуб Mania като част от Amnesia Milano БГ

3967

Резидентството на италианския суперклуб Amnesia Milano в родния клуб Mania се очертава сред най-силните парти серии този сезон – след пет уникални издания Explosion продължава с двама от топдиджеите на България като специални гости.

Shoto и Pepo ще застанат зад пулта на 11 юли, четвъртък.

Shoto (на снимката) е сред най-обичаните диджеи у нас, който още с първите си изяви на легендарните афтъри на Beach Bar Mania успя да впечатли клъбърите със сетове, комбиниращи с лекота иначе несъвместими стилове като хаус, техно и рок. Все пак диджеят е бил бас китарист в рок група преди инвестицията в клуб да го върне към музикалната сцена. По-различният подход се усеща в сетовете на Shoto, който признава, че най-важно, за да влезе едно парче в кейса му, е в него да има развитие и да разказва история, а като цяло предпочита маратонските сетове, защото има време за по-дълго начало, по-плавно преминаване към кулминацията и по-дълъг край. Може би точно с тази философия са се намерили с Hector Romero, с когото са лични приятели. За да е това издание на партито Explosion наистина впечатляващо, другият гост е не кой да е, а DJ Pepo – половинката от Еllectrica, и носител на приза за най-добър eлектроника/ минимъл диджей, най-добър диджей продуцент на годишните награди Best DJ & Clubs на България 2013.

Заедно с тях зад пулта е и резидентът на партито - Alex Miladinov.

DJ Andrez & Double D с хаус бранда си We Are Not Angels – класически и съвременен прогресив саунд, елегантно етно звучене, осъвременени кавъри на някои от емблематичните клубни класики и 40% собствена продукция, гостуват в заведението следващия ден.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички