Balkansky с безплатен семинар на фестивала Vola Open Air 2013


Balkansky с безплатен семинар на фестивала Vola Open Air 2013

3828

Както MySound.bg извести, четвъртото издание на фестивала Vola Open Air ще се състои на връх Околчица в природен парк Врачански Балкан този уикенд, 19 и 20 юли.

Организаторите са подготвили интересна музикална селекция, различни уъркшопи и забавления за свободно време и спорт.

На 19 юли, специално за събитието, у нас се завръщат култовите Mo’ Horizons. На Околчица ще прозвучи уникалния им микс от латино, електро, фънк и соул, поднесена от основателя на групата Ralf Droesemeyer в комбинация с българския перкусионист Стоян Роянов - Я-Я.

Втората фестивална вечер (на 20 юли) на Vola Open Air ще се организира с подкрепата на Alarma Punk Jazz Fest. В програмата за деня участие ще вземе световнопризнатият български артист Balkansky (на снимката) с диджейски сет и безплатен семинар.

Македонската банда Културно Уметнички Работници, както и триото на Таралежков, в което освен бургаският „поет с китара” се включва и Bggz Rubbit (китара и бек-вокали) и Невен Кидеров (перкусии, хармоника и бек-вокали) също ще са част от фествалната вечер подкрепена от Alarma Punk Jazz.

Към двудневната програма на фестивала, организаторите добавиха още младите експериментатори Apo & Nevena и DJ Mr. Smiff, дуото импровизиращо с ефекти, звуци и акустични инструменти - Cheap Trix, и врачанската фънк банда Junky Art.

Освен музикална селекция, фестивалът ще предложи също хамачена градина за свободно ползване, базар с уникални, ръчно изработени бижута и други ръкоделия от BazArt, полети с парапланер и огнено шоу. Ще има душове, барове, обособени места за палатки и огнища, мивки и тоалетни, а също и транспорт от Враца до връх Околчица.

Домакин на фестивала за поредна година е природен парк "Врачански Балкан". В рамките на парка се намират няколко защитени територии, сред които резерватът "Врачански Карст", както и множество природни забележителности и защитени местности. Географското местоположение, богатата флора и фауна и уникалния карстов релеф, както и удобните транспортни връзки са предпоставки за отдих и маршрути за планински, селски, еко, спортен, културно - познавателен туризъм, алтернативни видове туризъм, алпийски турове, спелеоложки експедиции, делтапланеризъм и др.

Двудневни билети за фестивала Vola Open Air 2013 можете да намерите в мрежата на Eventim, на предварителна цена от 20 лв. Детайлна информация за участниците и програмата - на интернет страницата на фестивала: www.volaopenair.com,

както и във Facebook на:

www.facebook.com/VolaOpenAirFestival.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички