Сцена На тъмно Freestyle, Spirit Of Burgas, 27 юли 2013


Сцена На тъмно Freestyle, Spirit Of Burgas, 27 юли 2013

4390

Spirit Of Burgas 2013 започна с добро настроение и на сцената " На тъмно Freestyle".

Графити майстори и арт-базар посрещаха всички в началото на фестивалната зона, а Meet The Star зоната се оказа едно от най-забавните места, където феновете срещаха любимите си артисти в непринудена обстановка, снимаха се с тях, вземаха си автографи.

Сцената откриха младите рок надежди Iron Sharks, а веднага след тях мощният глас на Петя Данкова и зашеметяващия бийтбокс на Pe4enkata (на снимката) привлякоха като магнит жадните за танци и добро настроение фенове.

След кратка пауза бургазлиите от Силует превзеха сцената и истински се забавляваха с вярната си публика, а Млък предизвикаха истински фурор и нестихващо пого.

Градусът на настроението растеше пропорционално с настъпването на вечерта и в този момент в светлината на прожекторите се появи интересната формация Чугра Grand Orchestra, която освен постоянните си фенове, привлече погледите и слуха и на много други посетители.

Веднага след тях сцената избухна с взривоопасния саунд и речетативи на The Top Stoppers, накарали да танцуват дори и най-уморените от обиколки между сцените посетители.

Програмата на "На тъмно Freestyle" приключи с атрактивната DJ Penny Metal и DJ Mad Bear,който вече е добре познат на фестивалната публика. Много хора знаеха какво да очакват и от английската диджейка Penny Metal заради предишното й изпълнение в България, но за неподготвените нейният сет беше истинско откритие и създаде неподозирано добро настроение в малките часове на нощта.

А днес, във втория фестивален ден, на същата сцена ще се изявят Rewind, High Five и Pizza. Веднага след това щафетата поемат NRG D & Gangjah Army и Cold In December, за да я предадат в полунощ на Миленита и бандата й Funky Miracle. Ще закрият бургаските артисти от английския лейбъл Sci Fi Records, както и добрепознатият на морската публика DJ Deepimpulser. И тази вечер ще можете да се срещнете с изпълнителите в Meet The Star зоната непосредствено до сцената, припомниха организаторите.

Не пропускайте да посетите и шатрата на "На тъмно", в която ще се заредите с добро настроение, фестивален дух и аксесоари по всяко време на вечерта. Там ще откриете и "черните котараци" на Миленита, която саморъчно ги е изрисувала на потници и тениски, както и най-новия диск на купонджиите Pizza.

"На тъмно Freestyle" 2013 се реализира с подкрепата на EPAY – българската система за електронни разплащания. Снимки на Соня Георгиева - в секцията "Галерия".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички