Михаела Филева ще участва с балада в Зелената песен на България


Михаела Филева ще участва с балада в Зелената песен на България

4702

Михаела Филева обяви в интервю за ефира на радио N-JOY, че ще участва с балада в музикалното състезание "Зелената песен на България".

Както MySound.bg вече огласи, инициативата е на N-Joy, Z-Rock и Jazz FM заедно с оперативна програма "Околна среда 2007-2013".

Парчето се казва "Приливи и отливи", а слушателите ще го чуят в началото на септември, когато всички участници в "Зелената песен на България" ще бъдат готови със своите нови песни.

Михаела загатна, че в "Приливи и отливи" феновете ще я видят в много различна светлина. "Песента е наистина много красива балада, вдъхновена от зелената идея, която ме показва в една нежна и ефирна светлина, в която не съм се появявала до момента. Аз лично нямам търпение да я представя, това е една от най-красивите песни, които съм изпълнявала", каза Филева, която е актуална заради летните си хитове "Когато ти трябвам" и "Опасно близки" ft.Venzy (Виж клипа ТУК).

"Приливи и отливи" е нейното първо самостоятелно парче.

Освен Михаела в музикалното състезание "Зелената песен на България" участват Графа, Били Хлапето, Криско, Революция Z, Der Hunds и Рут Колева. Те бяха избрани с най-много гласове от слушателите на N-Joy, Z-Rock и Jazz FM в първия етап на конкурса и в началото на септември ще представят по една изцяло нова композиция. На грандиозен финал, който ще се проведе през декември, едно от парчетата ще бъде избрано за големия победител - "Зелената песен на България".

Награди ще получат и песните с най-добър текст и най-добър видеоклип.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички