Бургазлии спечелиха конкурса Бургас и морето 2013


Бургазлии спечелиха конкурса Бургас и морето 2013

4470

Песента "Как да ти кажа" на Стефка Емилова и Светослав Михайлов взе първа награда на журито на провелия се 31-ви национален конкурс "Бургас и морето", предаде BNews.bg.

Както MySound.bg писа, поредното издание на песенната надпревара се състоя в Летния театър на 3 август.

Музиката и аранжиментът на "Как да ти кажа" са дело на Светослав Михайлов, а текстът - на вокала на бургаската група GRAS - Стефка Емилова (на снимката). Наградата за първото място включва освен стауетка и 5 000 лв., които връчи зам.-кметът по културата и образованието в община Бургас - Йорданка Ананиева.

Второ място журито отреди за "Малка песен за любов". Призът е за Дани Милев, който е автор на музиката и аранжимента, певицата Мариана Попова - автор на текста, и изпълнителката Неделяна Христова.

Трето място зае "Хелоу без гудбай" на Кристина Димитрова и Орлин Горанов. Изпълнението грабна сърцата на публиката, която го избра за свой фаворит. Парчето е по музика на Мартин Антонов, текст на Иван Тенев и аранжимент на Светослав Лобошки.

Присъстващите изслушаха със затаен дъх и на крака композицията "Устрем", представена от Маргарита Хранова. С емблематичната песен беше почетена паметта на нейния композитор - Найден Андреев, който ни напусна преди седмица.

Проект Фондацията направи истинско шоу и изпълни едни от най-любимите български песни в нов аранжимент.

"Пак ще се срещнем след 10 години", "Клетва", "Малкият принц" и други  прозвучаха от сцената на Летния театър, но в акустичен вариант.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички